מחפשת היכן לגור בחולון

ארומא

New member
מחפשת היכן לגור בחולון

שלום! לקראת אוקטובר אעבור לחולון (ללמידוים במכון האקדמי טכנולוגי), אשמח לקבל המלצותיכם לגי מקורות מידע לחיפוש דירות בחולון ובכלל שתפנו את תשומת ליבי לדירות/בתים בני3 חדרים במחיר עד 500 דולר שאתם מכירים. המון תודה מראש מהחולונית לעתיד..

PhilAnselmo

New member
מצאת

תעברי במכון האקדמי טכנולוגי.. יש שם מודעות לדירות להשכרה...

ארומא

New member
תודה, מה לגבי מקווה ישראל?

האם יש אפשרות להתגורר שם? האם כדאי?

אני לא ממש יודעת אם יש

אפשרות לגור במקווה, אבל אם יש אז זה בטח בזול מאוד, או אפילו בחינם תמורה עבודת שירות בפנימיה או משהו אבל ממש לא יודעת, בכל אופן זה המספר שאליו את צריכה לפנות כדי לברר הכל לגבי מגורים במקווה ישראל: עטואר אמנון- 03-5030487 הוא יענה לך ואם לא אז הוא יפנה אותך למי שצריך. מקווה שעזרתי..:) בהצלחה

הרחבה

מגורים במקווה זה משהו שמקבלים רק כאלה שעובדים במקווה כמו מנהלי ענפים במשק עזרא ומורים שנמצאים הרבה שנים יש מספר דירות מוגבל ואנשים מבחוץ לא יכולים לגור במקווה אלה שכן גרים מקבלים את זה כחלק מהתנאי משכורת ולא משלמים אגורה

.....

אנשים נוספים שגרים במקווה: דב ענבר דיצה קדם ראובן מהרפת יואב קלדרון יהודה חכים נתן(מהרפת) איציק(מהפרדס)-אבל הוא עובר דירה........

...

שוש-מהגננות מנהל וסגן מנהל מדור דתי עובדי חדר אוכל חברי ועד המנהל של מקווה אברם-דיר עמוס-לול

...

גרגורי-מדור דתי חצי מהמורים שם זה מהגן הבוטני טלי פלוטקין היא היחידה ששברה מסורת ובחרה לא לגור במקווה למרות שהבת שלה למדה פה

jimmybob

New member
מאיפה לעזעזל אתה מכיר את אבא שלי?

מי אמר לך שאנחנו עוברים דירה? ומי אתה בכלל? אה וכן יש מגורים במקווה בתוך החדרים הריקים של הפנימיה ככה שאתה טועה אבל זה ממש חדר אחד עם מקלחת במקרה הטוב ולא חדר שלושבה חדרים כמו ששאלה על דירות כאלו, ככה שאתה טועה. בכול מקרה יעל את טעוה זה לא לאמנון צריך לפנות אלא למזכירות הכללית בבית ספר אשר שם יפנו אותה לאחראי דיור או משהו כזה אם יש מבוקה לא יודע אבל שתקשר למזכירות הכללי של הכפר שאני לא מוצא את המספר שלה כעכשיו.

אה..אמ..

מי אתה?..אני לא יודעת:\ אני לא חשבתי שצריך לפנות לאמנון, אבל הייתי בטוחה שמטלפון אחד אליו היא כבר תדע לפנות לאנשים שצריך

למעלה