מחפשת הכנסה נוספת דחוף

מחפשת הכנסה נוספת דחוף

הי אני אם חד הורית עובדת במשרה מלאה ולא מקבלת מזונות ולא זכאית לקבל מהביטוח הלאומי. יש למישהי רעיון או הצעה עבורי איך אני יכולה להתפרנס מעבודה נוספתבשעות הערב מהבית או משהו?? אשמח לשמוע תודה ליאת

חסרים גברים שמתחמקים ממזונות ?

גם לי יש גרוש נאחס שבורח מאחריות ומתשלום מזונות . לא חסרים אבות כאלו בעולם . וכמובן שלאמהות עם " הכנסה גבוה " לא מגיע לתבוע את המזונות דרך הביטוח הלאומי

זאת באמת בעיה

אבל............. למה לא לתבוע אותו להוציא לו צו בית משפט לתת לו צו עיקוב יציאה מהארץ לא יודעת אבל יש דרכים או חייב להיות דרך לשלם מזונות אני יודעת ביום שהגרוש שלי לא ישלם לי מזונות אני הולכת לתבוע מזונות מההורים שלו אני יודעת שיש אפשרות כזו בחוק לא בקיעה בזה כל כך טוב אבל יודעת על איזה תיק שהאמא תבעה את ההורים של הגרוש שלה שברח מהארץ ובית המשפט חייב אותם לשלם לה מזונות

shiri60

New member
גמני החודש כנראה

אפסיק לקבל מזונות מביטוח לאומי כי קיבלתי העלאה במשכורת. גם ככה קיבלתי גרושים.. אגב, אני מכירה מישהי שתבעה את ההורים של בעלה, למרות שבעלה היה בארץ ובל כל הזמן הצהיר שהוא "לא עובד". ביה"מ חייבו את ההורים של שניהם לתחלק בהוצאות של המזונות. ההורים שלה עוזרים לה בכל מקרה, אפילו ביותר ממה שפסקו להם, כך שהיא איבדה חלק מהמזונות המקוריים.

למעלה