מחפשת המלצה לבית חולים במרכז

giraffelle

New member
מחפשת המלצה לבית חולים במרכז

שלום לכן! קראתי פה הרבה בהריון הראשון. יש פה הרבה פחות תנועה עכשיו אבל מקווה שיהיה מי שיענה לי על השאלה

אני מתכננת בעיקרון ללדת בעין כרם, אבל אני צריכה המלצה לבית חולים במרכז כי יוצא לי להיות לפחות פעם בשבוע באזור. בתל אביב, קרוב מאד לאיכילוב, אבל גם קרוב מאד לאיילון.

אני מניחה שאם יתחילו צירים אני יכולה לקחת מונית לעין כרם, אבל אני צריכה גם אופציה למקרה שנסיעה של שעה לא באה בחשבון.

מחפשת מקום שתומך בלידה טבעית, בלי הפרדה אחרי הלידה, ושמוכנים לשחרר מוקדם, כי סיכוי סביר שאם אלד רחוק מהבית אעדיף להשתחרר וזהו במידת האפשר.

הי. איכילוב זאת אופציה סבבה לגמרי.

כמובן שזאת רולטה מבחינת המיילדות אבל יש שם המון מיילדות תומכות בלידה טבעית. מבחינת אי הפרדה אחרי לידה, תצטרכי להתעקש אבל זה בהחלט קורה. כבר היו הרבה תקדימים. אם תהייה בכל זאת הפרדה היא ממש מינימלית, ביות מלא מתקבל באהבה. ואין לך שום בעיה לשחרר את עצמך מוקדם. (כמובן קחי בחשבון הפחדות וחתימות). שיהיה בהצלחה ובקלות.

giraffelle

New member
תודה

אגב, האתר של זהר כבר בדקה עדיין נחשב מעודכן ומדויק? אני זוכרת שהיא נחשבה סמכות רצינית לפני חמש שנים.
לפי מה שראיתי אצלה, איכילוב בהחלט עושה רושם טוב, לפחות בתור אופציית גיבוי.
אם כי אני מקווה לא להזדקק לאופציה הזו (ובעיקר מקווה שלא ירדו לי המים באמצע שיעור מול כל הסטודנטים. בעע)

אני לא יודעת מה להגיד לך

זהר מטיילת כרגע במזרח ( : אבל אולי היא עדיין מעדכנת את האתר כי לדעתי היא דיי מעודכנת מהפייסבוק ובכלל. בכל מקרה איכילוב סבבה לגמרי.

אכן רולטה...

אין לי סטטיסטיקה,
אבל רק עכשיו קראתי בפורום הריון סיפור לא נעים בכלל של מישהיא שרצתה לידה טבעית באיכילוב. זה קרה בסוף אבל בתנאים ממש לא אידיאליים...
אני ילדתי שם במרכז ללידה טבעית והייתי מאוד מרוצה. לא בטוחה בכלל שאני נכנסת שם לחדר לידה רגיל.

למעלה