מחפשת המלצה לדיסקמן MP3

אביטל +

New member
מחפשת המלצה לדיסקמן MP3

שלום לכולם, אני מחפשת המלצה לדיסקמן MP3 שיהיה טוב לטיולים והליכות - עמידות טובה בטלטולים. והמלצה לחנות טובה שבה אפשר למצוא מכשיר כזה, באזור רמת גן/מרכז ת"א. תודה

מצאתי לך משהו כזה

דגם חדש דק יותר, עם זמן אנטישוק ארוך יותר. את יתר הפרטים תוכלי למצוא בקישור. אמיר.

אביטל +

New member
המון ../images/Emo51.gif אבל...

קיוויתי לקבל המלצה למכשיר ממישהו שכבר ניסה אותו. יש לי מכשיר כזה כבר שנתיים והוא מתחיל לזייף קצת ואני רוצה חדש. והאמת היא ש 420 ש"ח נשמע פשוט זול מדי. רוב המכשירים שיצא לי לראות עד עכשיו היו לפחות 600 ש"ח. חוץ מתכונה של עמידות בטלטולים יש עוד כמה תכונות מחייבות: 1 - הצגה של תג ID3. זו תכונה כל כך בסיסית. 2 - אפשרות מעבר לשיר לפי מספר - דיסק יכול להכיל למעלה ממאה שירים, אם הפסקתי לשמוע בשיר 77 להשתמש בכפתור SKIP זה לא יעיל, מעצבן וסביר להניח שלא טוב למכשיר. אם יש SKIP מהיר שמקפיץ בדילוגים של 10 זה יכול להיות גם טוב. זה מה שעולה לי לראש כרגע.

albanetc

New member
הבאת תיאור מעולה של ...

כל מכשיר מינידיסק! הוא עומד בכל דרישותיך ובנוסף קומפקטי וקל משקל.

albanetc

New member
אכן אכן

מינידיסק מנגן כל דבר שהוקלט עליו, ולא מעניין אותו מה זה היה במקור - תוכנית רדיו, WMA ,CD, הופעה חיה או התקליטים של סבתא. בתור דוגמא אני יכול להביא 40+ מינידיסקים שהקלטתי מ-MP3. לינקים מצ"ב

אביטל +

New member
משהו פה לא מובן לי

אני מדברת על מכשיר שמנגן דיסקים שעליהם יש קבצי MP3 מדובר על הקבצים עצמם (סביבות 150 קבצים בדיסק של 650MB) ולא על דיסק אודיו שהוכן ע"י המרת קבצי MP3. כמה דקות השמעה אפשר להכניס במינידיסק ?

אביטל +

New member
ואם אתה כבר פה ../images/Emo13.gif

אז איך מתמודד המיני דיסק עם טלטולים ? כל המטרה שלי היא לשמוע מוזיקה בזמן הליכה.

albanetc

New member
זה כל הרעיון...

לצרוב את MP3 על מינידיסק ולחיות באושר ובעושר. אפשר להשאיר את ה-WINAMP ללילה וללכת הביתה (או להשאיר אותו ליום וללכת לעבודה, תלוי במיקום המחשב). המכשירים של היום תומכים בפורמט שנקרא MDLP שזה MINI DISC LONG PLAY, וזה מאפשר הקלטה של פי 2 או פי 4 ממה שכתוב על גבי המינידיסק עצמו (שזה בד"כ 74 או 80 ד´), וזה יוצא 150-160 או 300-320 ד´ נטו. אני אישית לא משתמש ב-LP4, אלא ב-LP2, ומצליח להקליט בסביבות 40-45 שירים על מיני. ברגע שנמאס לך מהשיר את מוחקת אותו וזהו (עד מיליון הקלטות). אין גם בעיה של דיסקים דפוקים וכו´. עלות המיני בסביבות 8 ש"ח. בנוגע לטלטולים - המכשיר תוכנן עם ספורטאים בראש. בטח תמצאי באינטרנט סיפורים על מכוניות שהתאפכו חמש פעמים והיו בטוטאל לוס, אבל לא הפסיקו לנגן מינידיסקים. אני אישית נסעתי פעם עם רכב בשבילים ליד אילת, והכל רעד ברכב, אבל לא שמעתי אף קפיצה אחת. (זה היה עם מכשיר נייד מדגם SONY 900, עוד לפני שהתקנתי רדיו-מינידיסק ברכב.) ואגב, ה-SONY שלי כבר שנה וחצי בשימוש ועדיין לא מזייף.

אביטל +

New member
נשמע נהדר

איך מקליטים על המיני דיסק ? יש לזה חיבור למחשב ? מה העלות הממוצעת של מכשיר כזה ?

shahf

New member
אין כמו סוני!!!

ראיתי את ה R 500 ולדעתי הוא נחמד אבל לעומתו ה R700 יותר טוב(אני חושב) על ה R500 שראיתי היו 32 שירים על מינידיסק של 80 אני חושב האיכות שלו מצוינת ואין קפיצות!!!!

orlov

New member
סוני

לי יש את MZR900 של סוני וזה ממש פצצה. בניגוד לדגמים האחרים הוא דק מאוד והבטריה לא בולטת אפשר להכפיל את ההקלטה פי 4

albanetc

New member
לגבי ההקלטה...

תסתכלי פה ובכל השירשור הזה... רוב מכשירי SONY נמכרים כיום עם חיבור אנאלוגי (מספר הדגם מסתיים ב-PC) או דיגיטאלי (מסתיים ב-DPC). עלות - תלוי באיזו מדינה וכו´. דגם ה-500 הוא הכי פשוט מכל קו המוצרים של SONY, אבל גם זול ($200 בדיוטי-פרי, שגם זה הרבה לדעתי). דגם ה-700 הוא מעולה, ויש בו הכל חוץ מסוללות נתענות. ראיתי אותו בארץ ב-1400 ש"ח. יש דגמים חדשים (505, 707, 909 וכו´), אבל בינתיים רק בארה"ב או באינטרנט. מצ"ב לינק להשוואת מחירים.

אביטל +

New member
לגבי ההקלטה

האם במיני דיסק אפשר להחליף מדיה ? כלומר, האם אפשר להקליט מספר מדיות ואז לשמוע כל אחת בנפרד ? כי מישהו פה אומר לי שמיני דיסק זו מדיה אחת קבועה.

albanetc

New member
הייתי שמח לענות...

אך לצערי לא הבנתי את השאלה. אם את מתייחסת לפורמטים (MP3, WMA וכו´) - כפי שציינתי, למינידיסק לא אכפת. אם את מתייחסת למדיה - כלומר, הדיסק הקטן שעליו מכשיר המינידיסק מקליט - אז כמובן שאפשר. אם זאת לא למה שהתכוונה המשוררת, נא לפרט, והתשובה בוא תבוא, רק ביום א´.

אביטל +

New member
אכן התכוונתי לדיסק ../images/Emo13.gif

המון תודה על כל העזרה אני אחזור להטריד אותך גם ביום ראשון

zeevlevi

New member
ש לי דיסקמן MP3 של חברת סמסונג

פשוט פצצה מהלכת הוא מכולה אנטי שוק 100 שניות יכול להקפיץ 10 שירים אין לו תוויות אבל הוא פצצה של סאונד נ.ב יש שלט לאוזניות

אביטל +

New member
ואיך בטלטולים ?

יצא לך להשתמש בו תוך כדי הליכה ? אני יודעת מה האנטי שוק של המוצרים אבל מנסיון, זה לא תמיד עומד במבחן המציאות. ולכן אני רוצה לקבל המלצה למוצר לפני שאני קונה אותו.

למעלה