מחפשת המלצה לחברת ביטוח (ביטוח חיים)

gal1245

New member
מחפשת המלצה לחברת ביטוח (ביטוח חיים)

בעקבות הדיונים שהיו פה בפורום החלטנו שכדאי לעשות ביטוח חיים נוסף לזה של המעסיק, לטובת השקט הנפשי. אשמח לדעת האם יש חברות ביטוח מסויימות שמומלצות לצורך העניין, או מי חברות הביטוח הגדולות בארה"ב שכדאי לבדוק איתן.
תודה!

debby12

New member
מנהל
אני יכולה לומר מה אני עשיתי

כשהתקשרתי לגייקו לשנות משהו בביטוח הרכב, הם שאלו אם אפשר לעזור במשהו אחר. אמרתי: "ואללה כן - יש לכם מחלקת ביטוח חיים"? העבירו אותי למחלקה כזו. למיטב הבנתי אי אפשר לרכוש ביטוחי חיים ישירות מחברות ביטוח אלא רק דרך סוכנים.

האישה מגייקו העבירה אותי לסוכן כזה. ידעתי כבר מה אני רוצה ("טרם אינשורנס"). החברה נקראת lifequotes.com. לדעתי צברתי כבר איזה 6-7 שעות שיחה מלאות עם הברנש - כולל כל מיני הסברים ודיונים. בסוף הוחלט אצלנו בבית מה גובה הכיסוי שאנחנו רוצים והוחלט לקנות 2 פוליסות זהות בגובהן: אחת ל-10 שנים ואחת ל-20 שנה. ככה שב-10 השנים הראשונות מקבלים 2X כסף, וב-10 השנים שאחר כך מקבלים רק X כסף אם מתים. זה התאים יותר לנסיבות שלנו. אחר כך ביליתי זמן איכות בלתת לסוכן כל מיני פרטים, ואז הוא שלח את זה לכל חברות הביטוח הרציניות וחזר עם ההצעה הכי נמוכה שקיבל - זה יצא חברות שונות לי ולבן זוגי (למשל יש חברות שיותר מושפעות לרעה מקנסות תנועה ויש כאלה שלא אכפת להן). ואז היה עוד סיבוב של קבלת הצעות מחברות ביטוח. ועכשיו אנחנו בתהליך קבלת הפוליסות. זה לוקח 6 שבועות

debby12

New member
מנהל
אה - ובמקביל 2 חברים פה נתנו המלצה לסוכני הביטוח שלהם

אבל למרות שניסיתי כמה פעמים - אף אחד מאלה לא חזר אלי (זה היה לפני תקופת החגים - אז לא קשור). אז התייאשתי. כמו כן - אחרי שהוא נתן את שמות החברות, ערכתי עליהן חיפוש באתר המפקח על הביטוח של הסטייט שלי, כדי לראות אם יש תלונות משמעותיות נגדן וכו' (בקיצור: האם הם מקיימות את חלקן ומשלמות אם את מתה)

בשורה התחתונה: את צריכה סוכנ/ת ביטוח - לא המלצה על חברות

Boston Guy

New member
חברות ביטוח שונות פועלות במדינות שונות..

יש "אתרי השוואת פרמיות" (שהם בעצם סוכנויות ביטוח שעובדות עם הרבה חברות, להבדיל מסוכן ביטוח שעובד בלעדית עם חברה אחת) - ACCUQUOTE היא אחת, SELECTQUOTE היא אחרת, LIFEPLANS היא שלישית... ואני מניח שהחברה שדבי מדברת עליה היא גם כזו.

לי ולבני משפחתי יש פוליסות TERM ב SBLI (חברת ביטוח "מקומית" שמרכז הפעילות שלה הוא במסצ'יוסטס, ופרט מידע פיקנטי עליה היא שהיא נוסדה על ידי השופט לואיס ברנדייס - היהודי הראשון שהתקבל וסיים את בית הספר למשפטים של אוניברסיטת הארווארד והיהודי הראשון שמונה להיות שופט בבית הדין העליון של ארה"ב), ב GENWORTH, וב NEW YORK LIFE. בחלקן עבדתי ישירות מול החברה, בחלקן עבדתי דרך ACCUQUOTE ובחלקן דרך סוכן ביטוח מקומי כאן במסצ'יוסטס.

gal1245

New member
תודה רבה!

דבי, בוסטון - הרבה תודה על ההכוונה, זה מאוד עוזר!
אני אתחיל לברר לפי ההפניות שלכם.

למעלה