מחפשת המלצה למסעדה לבראנץ'

מחפשת המלצה למסעדה לבראנץ'

בין אזור תלאביב-גבעתיים-רמתגן ועד אזור הרצליה-רעננה-כפ"ס. מחפשת מסעדה ידידותית לטבעונים, לארוחה משפחתית, שפתוחה בשבת בבוקר. תודה

חשבתי על בודהה בורגרס

אבל הם לא פתוחים בשבת בבוקר. מה שכן, ביום שישי בבוקר באמת יש להם בראנץ' מאוד טעים וטוב שכולל מגוון רחב של מאכלים כמו: שניצל סייטן, טורטיות, סושי עם קינואה (במקום האורז), תפו"א, ניוקי, אורז מלא ועוד ועוד. כולל גם קינוחים טבעוניים ומדהימים
. אבל כאמור הבראנץ' הזה מתקיים רק בימי שישי. (לא שבשאר השבוע אין להם מאכלים טעימים נוספים
)

אנחנו מבקרים קבועים בבודהה ../images/Emo13.gif

ובכל זאת תמיד כיף לשמוע שעוד אנשים סוגדים לו! בכל אופן, גם אם הבודהה היה פתוח בשבת זה לא היה מתאים. אני צריכה מקום לארוחה משפחתית, והמשפחה אכן מתחשבת והם לא אוכלים בשר לידי, אבל החיפוש הוא אחרי מסעדה "רגילה", שפתוחה בשבת בבוקר וידידותית לצמחוטבעונים. לא חייב להיות מקום של בופה בראנץ', אלא פשוט שיהיה פתוח בשבת בבוקר וידידותי
(ואני מקווה שעכשיו, בניסיון הרביעי, תפוז יסכים לשלוח את התגובה שלי...)

אם הם מתחשבים ולא אוכלים בשר לידך

יש לך בעיה להתחשב בהם וללכת למקום שאוכלים בו גם בשר? :)) כי כל מסעדה שניה בתל אביב ידידותית לטבעונים. אני הייתי עם המשפחה בסרגוס והזמנתי מנה מהתפריט ובמקום שמנת השף שם לי שמן זית במנה. הם היו מאוד מתחשבים ונחמדים. אני מאוד ממליצה על סרגוס. יש להזמין מקומות מראש.

האמת שלא, ולזה התכוונתי ../images/Emo13.gif

מקום שהוא ידידותי לצמחוטבעוניים הכוונה היא מקום שהוא לא צמחוני בעצמו, אבל יש לו מה להציע לטבעונים (ולצמחונים) ושהאווירה בו היא לא אווירת בשר. מקום שגם אם יש לו בשר בתפריט זה לא מוטיב עיקרי. תודה על ההמלצה
אגב - אני לא רואה את זה כ"התחשבות" בהם, אבל זה כבר עניין של פרספקטיבה ובכל אופן לא משנה כלום בפועל

למעלה