מחפשת המלצה למשפחתון איכותי ברעננה

הילית111

New member
מחפשת המלצה למשפחתון איכותי ברעננה

מחפשת המלצה למשפחתון איכותי ברעננה שלום רב בני בן חודש,אני מתעתדת לחזור לעבודה בתום חופשת הלידה( קרי להכניס את בני למשפחתון בגיל 3 חודשים ). אשמח לקבל המלצה על משפחתון איכותי וקטן ברעננה,חשוב לי מקום קטן עם 4-6 ילדים (אפשר אולי יותר אם מדובר במקום באמת מומלץ) מקום שאפשר להשאיר בו תינוק רך בלב שקט ובביטחה (גם אם יעלה קצת יותר) חשוב לי גם שיהיה קרוב למרכז העיר רעננה כי אני לא ניידת.(קרוב לאזור מרכז אלרם שיהיה מרחק הליכה קצר מהמרכז) אשמח להמלצות חמות מניסיון וכן לתובנות מה עלי לבדוק כשאני הולכת לראות משפחתון. השעות שאני מדברת עליהן הן 7.30 עד 16.30 . אני לא פוסלת גם משפחון בבית פרטי של מישהי ובלבד שכמובן הוא מורשה עם כל הביטוחים וכו' . המון תודה מראש

ferdinand

New member
אפרופו

מה הייתם אומרים על פעוטון/משפחתון, שמופעל על ידי גבר?!!!
פוסלים על הסף?
בודקים בחשדנות? או
ממש לא משנה!
הבוקר, עקב אירוע משפחתי, חמותי נעדרה, וגייסו אותי להחליף (חוץ מהקטנה שלנו, גם הבן של גיסתי שם - בן שנה) היו קצת חששות לפני, מוכרח להודות, אבל בסוף היה לי ממש נחמד!
[פרדיננד שוקל הסבת מקצוע!]

aviah

New member
ממש לא משנה

אבל צריך לשאול גם איך יקבלו את זה גננות אחרות. המקצוע הזה מחייב סטאז' ארוך, אותו עושים אצל גננות מוסמכות, שצריכות להסכים לקבל אותך לעבודה. אתה שוקל הסבת מקצוע ברצינות?

ferdinand

New member
על "גננים",

דווקא שמעתי שיש. לא דיברתי על זה
אלא על משפחתון. ולא - לא ברצינות
להיות יום אחד עם הבת של עצמך, והאחיין שלך - זו לא חוכמה גדולה!

aviah

New member
שכן שלי עובד בזה והוא מאוד מרוצה

אני מעריץ אותו כי הוא עזב את ההיי-טק כדי להגשים חלום
המחיר העיקרי של ההסבה המקצועית הזו, הוא... המחיר. לא מרויחים בזה מי יודע מה. לבלות עם הילדים שלך עצמך - ברור שזה כיף. בחורף האחרון הבן שלי הי חולה לא מעט ולי היה כל כך כיף להיות איתו בבית. כבר היו לי רגשי אשם על כך שאני עולץ מדי דווקא כשהוא חולה...

hag70

New member
גם לי זה קרה לפני כמה ימים

הייתי בבית עם הילדה שהיתה חולה, אבל לא ממש והיה לנו ממש כיף ביחד. והיא למזלי הרגישה ממש בסדר ולא ממש סבלה (ככה שלא הרגשתי ממש אשם משה שהיא חולה ואני נהנה מזה).

למעלה