מחפשת המלצה לנגן לפי כמה קריטריונים...

מחפשת המלצה לנגן לפי כמה קריטריונים...

שלום, אחרי כמה שעות טובות בחיפושים נואשים אחר נגן שיתאים לי - כמעט התייאשתי. מצד שני, הצלחתי פחות או יותר להגדיר מה אני רוצה, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא נגן מתאים... אז זה מה שחשוב לי: שמות שירים שעברית - שלא יופיעו הפוך (התפריט לא צריך להיות בעברית). אופציה לתיקיות. מיון השירים לפי שם הקובץ ולא לפי תגיות. אופציה להטענה משקע חשמלי (ולא רק ממחשב). סוללה שמחזיקה הרבה זמן. איכות שמע טובה. גודל של 2GB, לא צריך יותר... אם אפשר - שאפשר יהיה לדפדף בין התיקיות בזמן שמתנגן שיר. כמובן לא נגן מדבקה... ומה שמסבך את כל העסק - עד 300 ש"ח. קיים דבר כזה או שנסחפתי?

Fuhor

New member
SANSA CONNECT ? מה זה?

בעיקרון הנגנים של סנדיסק לא עובדים עם תיקיות. תיקיות זה בעיקר איאודיו. המחיר שאת מוכנה לשלם נמוך מדי. לכל נגן יש אפשרות הטענה דרך שקע חשמל - צריך לקנות מתאם ל-USB (עלות: 50-200 ש"ח, תלוי בדגם). מלבד דגם אחד של איאודיו - אני לא מכירה נגנים (פשוטים, שהם לא PMP) שמגיעים עם ספק בחבילה שלהם.

נשט

New member
creative zen 8 gb

היי אם את מעוניינת אני יכול להציע לך Creative Zen 8 GB ב-400 ש"ח (חדש) בזאפ הוא עולה 615 נגן מעולה עם אופציה להרחבת זכרון עם כרטיס זכרון (יש היום של 8 ו-16 ג'יגה) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598331 צרי קשר אם את מעוניינת

דיינו

New member
מנצלשת לשאלה לגבי iAudio ...

חשבתי על ה - i7 שלהם שזוכה לביקורות מעולות אבל...אני צריכה אותו בעיקר לספורט. אפשר לתפעל את המסך מגע שלו ביד אחת, תוך כדי ריצה? איריבר גם עובדים בדר"כ עם תיקיות? שוקלת את ה T5 שלהם אבל לא מצליחה למצוא עליו כמעט שום מידע.

zivpeleg

New member
מתאמי שקע קיר לUSB

יש ב50 שקל ולא חייבים לקנות אחד ספציפי לנגן, הם נראים כמו שנאים שמשמשים למכשירי חשמל מחו"ל רק שיש להם כניסת USB שאפשר לחבר אליה כבל הטענה של כל מכשיר שנטען דרך USB.

למעלה