מחפשת המלצה לנתב של בזק עם קליטה אלחוטית גבוהה

VickyRosti

New member
מחפשת המלצה לנתב של בזק עם קליטה אלחוטית גבוהה

ערב טוב,

לפני כמה ימים שדרגתי את מהירות הגלישה שלי בתשתית ADSL של בזק מ-15 ל-40 מגה, והתבקשתי להחליף את הנתב שלי לדגם שמותאם לקליטת מהירויות גבוהות D-Link DSL 225. מהירות הגלישה שלי במחשב אכן גבוהה, לעומת זאת הקליטה האלחוטית על הפנים, (אחרי שדווקא הנתב הקודם שלי מדגם Netgear Wireless N סיפק לי קליטה איכותית מעולה). הודעתי לבזק והם הבטיחו לי להחליף את הנתב לדגם אחר.

מכיוון שאני לא מתמצאת בתחום ולא רוצה שוב לקנות חתול בשק, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נתב שמשווק ע"י בזק שמותאם למהירויות גלישה גבוהות ומספק קליטה אלחוטית גבוהה, כדי שאדע איזה נתב לדרוש מבלי להתפשר.

תודה מראש

voguemaster

New member
אני גם לא הייתי מרוצה מה-6850 של בזק

(DLINK). רק חולק את הניסיון הפרטי שלי - לפעמים ניתן להסב את המכשיר לעבודה כמודם בלבד תוך ביטול יכולות הנתב שלו ואז חיבור נתב נורמלי (זה מה שאני עשיתי).
לא יודע אם זה רלוונטי לך אבל זה רעיון, תלוי דגם כמובן.

VickyRosti

New member
תודה על התשובה! בינתיים הדברים הסתדרו בלי להחליף נתב

כבר למחרת בבוקר התקשר אליי נציג של בזק ואמר לי שהוא רוצה לעשות עוד בדיקה אחת לפני שמחליפים נתב. הוא אמר לי לשנות בהגדרות הנתב את ה-channel מ-11 (שהיה ברירת המחדל) ל-7, והפלא ופלא - הקליטה האלחוטית השתפרה פלאים, ואפילו בקצה השני של הדירה יש לי קליטה סבירה ומעלה, כפי שהיה עם הנתב הישן. הוא הזהיר אותי שייתכן שהתדרים שוב ישתנו מתישהו ושוב הקליטה האלחוטית תרד, ושאפנה אליהם מיד אם זה יקרה. הם ינסו שוב להחליף channel, ואם זה לא יעזור, יחליפו לי את הנתב. אבל בינתיים אין צורך, והכל עובד פיקס!

למעלה