מחפשת המלצה לצימר סופ"ש לזוג החוגג

ריבקית

New member
מחפשת המלצה לצימר סופ"ש לזוג החוגג

יום נישואים. משהו מושקע עד לפרט האחרון באזור הצפון אך לא צפוני מדי . עם ג'קוזי מרווח עד מאוד,שקט פסטורלי ונוף, מערכת DVD, משהו שלא רוצים לעזוב ואם אפשר שלא יעשה חור בכיס... מה טוב! אני זוכרת שקראתי כאן המלצה של מישהי על מקום כזה לפני כמה חודשים אבל אני לא מצליחה למצוא אותה.... אז כל המלצה תתקבל בברכה

תנסי את הבית הכחול בפקיעין

רק זיכרי מגבלה - במרחב הציבורי יכול להיות מצב של זוג נוסף. זה מקום נפלא לשני זוגות חברים. אינני יודע ומומלץ לבדוק עם הבעלים - אם הם מכניסים עוד זוג . המקום מושקע ואפילו ג'אקוזי וסאונה בחצר מול הנוף.

יש את אחוזת פעמונים

עונה על הדרישות לגבי הדיוידי, גקוזי ענק בחדר ומרחב דשא וצמחיה מטופחת אבל אין נוף, ארוחת הבוקר סבירה אבל הצימר ואני מדברת על הסוויטה המלכותית מושקע ויפה בעלי חגג לי שם יום הולדת ומלבד האוכל והנוף היה מושקע.

drtrip

New member
בבקשה...

תנסי את: הרוח הגלילית בגורן-נוף, אהבה בגורן-גורן-אין נוף, LA גליל ראש פינה-אין נוף, ראש פינת נוי-נוף חלקי, פנחס ואברהם-כפר לימן. בכולם גקוזי עגול ענק, כולם מושקעים מאוד, בראשון יש גקוזי מרובע ענק. בLA גליל ופנחס ואברהם ואני חושבת שגם ברוח הגלילית יש סאונה בנוסף! בהצלחה! את רוב האתרים תוכלי למצוא בתפוז טריפ באתר ולחלקם יש גם הנחות מיוחדות לגולשים שלנו.

anatshar

New member
צימר חדש במושב לבנים

שרביט הקסם במושב לבנים עונה בדיוק לתיאור ואף יותר - המחירים ממש סבירים 050-7271024

למעלה