תרשי לי לשתף אותך בכמה דברים
קודם כל, לצערי, רוב המאפרות לא ממש יודעות להתמודד עם קרוסיות. רובן יודעות לעשות דברים מדהימים על נשים (במיוחד נשים עם פרצוף שמסותת כבובה), אבל כשזה מגיע לקרוסיות, הן מנסות ללכת ל"הכי קרוב" - שזה דראג, ואז תוכלי ללמוד איך לעשות את הגבה ליד קו השיער בקרקפת שלך. לא בדיוק משהו שהיית רוצה לצאת איתו החוצה.
עור הפנים של קרוסיות הוא עור גברי ועור גברי הוא אתגר לאיפור (זיפים, שומניות לפעמים, הוא יותר "גס" מעור נשי). אפשר כמובן לאפר אותו עם קרמים או המון איפור אבקתי, אבל אז כל ה-Contouring נהיה עוד שכבה ועוד שכבה, ואחרי כמה שעות בחוץ תרגישי שהפרצוף שלך מתחיל לטפטף (כן, גם אחרי ערימות פודרה. מנסיון).
את צריכה מאפרת שיש לה לא רק נסיון בדראג, אלא נסיון באיפור עדין על גברים וגם Contouring. הנה כמה שמות שאני יכולה להמליץ עליהן (חלקן מלכות דראג, אז תאמריח להן מה את בדיוק רוצה ואיך)
* רינת שור
* דפנה בר-אל
* קלאריסה סנואו-ווייט
* אביב חנוך (לא יודעת אם הוא נותן שיעורים פרטיים אבל את יכולה לנסות)
את כולן את יכולה למצוא בפייסבוק בשמותיהן רק באנגלית (דפנה זה DAFNA וכו')
מבחינת מחיר - זה נע בין 300 ל-500 לפגישת שעה, שעה וחצי, חלקן תגענה אלייך (אם יש לך איפור) וחלקן תצטרכי להגיע אליהן.
אם את רוצה, את יכולה לעקוב אחרי הבלוג שלי, אני בקרוב אפרסם על איפור "הדור הבא" - Air Brush ואיך זה על קרוסיות כמונו.
בהצלחה