מחפשת המלצה ל-paper shredder

liat1271

New member
מחפשת המלצה ל-paper shredder

לשימוש ביתי ועדיף אחד שיכול לגרוס מעטפה בלי לפתוח אותה

Boston Guy

New member
זה תלוי כמה המעטפה עבה...

יש בעיתיות בלגרוס מעטפות סגורות של JUNK MAIL - כי החולירות ששולחים את המעטפות הללו מתחכמים ועשוים כל מני טריקים כדי לנקום במי שגורס להם את המעטפה.
יש חולירות שמדביקים מטבע של 5 סנט או של סנט על המכתב שלהם - כדי לשבור לך את הלהבים של המגרסה אם תנסה לגרוס את המעטפה סגורה...
יש חולירות שמכניסים למעטפה חתיכת פלסטיק או קרטון עבה שמגרסה ביתית לא תצליח להתמודד איתו.

היו לי כמה מגרסות בבית - זו ששורדת הכי הרבה זמן היא מגרסה של ARORA
שקצת דומה לדגם הזה:
[URL]https://www.amazon.com/Aurora-AU820MA-Security-Professional-Micro-Cut/dp/B00N296LHW/[/URL]

זו שיש לי בבית היא בצבע כסף ועם סל רשת מתכתי ולא מפלסטיק שחור - אבל אני לא מוצא את הדגם הזה באמאזון, ובהתחשב בכך שהמגרסה הזו לפחות בת 15 - יש סיכוי יותר מסביר שכבר מזמן הפסיקו לייצר אותו...
אבל היא עדיין חיה ועובדת. כמעט בלי תחזוקה - למעט שימון הלהבים פעם בהמון זמן כשאני נזכר שמזמן לא עשיתי את זה (למשל עכשיו).

מצד שלישי - אני ממש לא "גורס מעטפותבלי לבדוק אותן". חייבים לוודא שאין "מלכודת" בתוך המעטפה... זו מגרסה ביתית, בסופו של דבר. זה לא הטרקטורים שיש בחדרי הצילום אצלי בעבודה שיכולים לגרוס גם פחיות קולה ובקבוקי זכוכית...

TrigATUSA

New member
מעניין! יש לי מגרסה מאוד דומה מאותה תוצרת

שקניתי ב WALMART בזול ובינתיים היא זו שמחזיקה הכי הרבה שנים (6 לדעתי)

Fellowship

New member
למה בכלל צריך לגרוס?

הכוונה כמובן ל Spam, זה הרי לא מכיל שום פרטים אישיים,
ואפילו שם הנמען, לפחות אצלנו, הוא לא השם שלנו (או של הדייר הקודם), אלא current resident בדרך כלל.

Boston Guy

New member
כשיגיע הזמן - גם אתה תקבל SPAM מלא בפרטים אישיים

בשבוע ממוצע אני מקבל בדואר כמה עשרות הצעות להוצאת כרטיס אשראי - שלפחות חלקן הן "PERSONALIZED" - הם מכילות "קוד הצעה אישי" והפרטים שלי כבר כתובים בטופס.

כרטיסי אשראי שכבר יש לי שולחים כל כמה זמן מעטפות שמכילות צ'קים "פתוחים" ש"מחוברים ישר לכרטיס האשראי" - בנסיון לפתות אותי להשתמש בצ'קים הללו ל BALANCE TRANSFER או לשלם איתם למישהו שלא מקבל כרטיסי אשראי. היית זורק צ'ק כזה לפח המיחזור? כל מה שמישהו צריך זה לדוג את חתיכת הנייר הזו מהפח ולזייף את החתימה שלך...

כשיהיו לך מספיק כרטיסי אשראי, וה CREDIT SCORE שלך יטפס קצת - גם תיבת הדואר שלך תהיה מוצפת בשכאלה.

נכון לכרגע - תהנה מזה שאתה CURRENT RESIDENT. זה שלב חביב וזמני.

Fellowship

New member
קיבלתי כאלו (הצעות לכרטיסים) אני לא מתייחס לסוג הזבל הזה

את זה כמובן צריך לגרוס, חשבתי שאתם גורסים גם Spam נטול פרטי זיהוי.

3rd CYR

New member
עוד יתרון בהקפאת אשראי... 90% פחות מזה

מאז שהקפאתי את האשראי שלי לפני כמה שנים, קיבלתי רק 2 הצעות נלוזות שכאלו (ישירות מהבנק שאיתו יש לי כבר כ.אשראי). לפני כן, הנפח אכן היה כביר...

debby12

New member
מנהל
לגבי שימון המגרסה

זה די מומלץ. לנו היתה אחת שהתפגרה בשל חוסר שימון - אז עכשיו משתדלים לזכור לרסס אותה ב WD40 מדי פעם

כמו בוסטון - גם אצלנו תמיד פותחים קודם. זה גם מסיבות של מחזור - הרבה פעמים דחופים בפנים כל מיני פלסטיקים שאינם נייר שאנחנו לא רוצים לערבב עם נייר המיחזור. AAA שולחים מדבקות מגעילות בצבע כסף. ובכלל - מדבקות גועליות לפעמים נדבקות על להבי המגרסה...

בנוסף - כשפותחים - יש תמיד הרבה דברים שם שלא צריך לגרוס - כמו המעטפה הריקה לגמרי עם החלון, ולפעמים עוד מעטפה ריקה בפנים או דפים שאין עליהם שום מידע אישי. אז פותחים, ממיינים, לפעמים תולשים רק את החתיכה עם השם/כתובת/מידע אישי - ואז את הנייר הכללי שמים בסל מיחזור רגיל. ורק את הנייר עם הפרטים האישיים וכו' במגירת הגריסה

מומלץ לסנג'ר ילדים למשימת הריצה לסל המיחזור הכללי /מגירת הגריסה בעודך יושבת על הספה וממיינת
.

לצערי זו שיגרה יומית אצלנו העניין הזה

למעלה