אתר מצויןיישומון לטלפון או אתר אמין שלא ינסה לדחוף לי זבל/רושעות לטלפון.
תודה.אתר מצוין
עושים העתק והדבק של כתובת יוטיוב לשורת המלבן הארוך והאתר מחפש וממיר אותו לMP3How to Use YouTube to MP3 conconver - youtube to mp3 or mp4 conconver
In the main interface of the youtube conconver, we need to fill in the youtube video address in the text box or type in the keyword, the drop-down box will automatically recommend the keyword, and then you can add the desired mp3 audio.conconver.com
לבסוף מקבלים לינק MP3 להורדה לטלפון
מורידם מתקינים בטלפון וזהו
ישנה אפליקציה לחיתוך עצמי לכל קבצי הMP3 שיש בזיכרון הטלפוןתודה.
יש גם דרך להמיר רק חלק מהסרטון? (בין נקודות זמן).
תודה. זה בהחלט לא רע, אם כי נראה לי יעיל יותר להגדיר את הזמנים במקור במקום להוריד קובץ של חצי שעה למשל...ישנה אפליקציה לחיתוך עצמי לכל קבצי הMP3 שיש בזיכרון הטלפון
אפליקציה מצויינתMP3 Cutter and Ringtone Maker - Apps on Google Play
Cut music and make your OWN Ringtone, Alarm, Notification. Audio cutter!play.google.com
יש בו אפשרות לניגון ברקע?NewPipe להתקנה מהחנות החופשית F-Droid.
מהווה גם תחליף ראוי לאפליקציית יו-טיוב הרשמית
כןיש בו אפשרות לניגון ברקע?
אני משתמשת כיום ב-Vanced, אבל אני יודעת שגוגל כבר עלו עליהם ושמעתי על אנשים שהיישומון כבר לא עובד אצלם.
זה שונה מהמצב הרגיל?כן
אבל בכדי לבטל ניגון רקע ולסגור את הסרטון צריך להגדיל אותו למסך מלא ולחזור לאפליקציה ולצאת ממנה
אחרת הניגון רקע יהיה תקוע על המסך
1) ישנה אפשרות לראות את הסרטון כMP4 כניגון רקע מחוץ לאפליקציהזה שונה מהמצב הרגיל?
או שכוונתך לומר שזה לא מופיע בווילון כמו שאר המדיה?
א. אני יודעת, אבל חוששת שהם עלולים לנסות "לדחוף" לי כל מיני דברים לטלפון... כל עוד זה רק קובץ mp3 אני לא צריכה לחשוש?א. יש אינספור שירותים אינטרנטיים שאינם דורשים התקנה.
אם החיתוך חשוב, הייתי מתחיל בחיפוש youtube to mp3 trim או משהו מעין זה.
ב. יישומון נוסף לניגון אודיו מיוטיוב ברקע: ymusic. אינה זמינה להורדה בחנות ה-play.
ניתן להורידה מכאן: https://ymusic.io/
ניתן לקרוא מידע נוסף על היישומון בפורום XDA. קישור - https://forum.xda-developers.com/t/app-4-1-ymusic-listen-youtube-music-in-background.3399722/
באמצעות יישומון זה ניתן להוריד למכשיר רק את רצועת השמע או גם את הוידאו.
לא ידוע לי אם קיימת אפשרות לבחור להוריד רק מקטע מסוים. אפשר להציע למפתחים להוסיף אפשרות כזו או אחרת.
א. יש אינספור שירותים אינטרנטיים שאינם דורשים התקנה.
אם החיתוך חשוב, הייתי מתחיל בחיפוש youtube to mp3 trim או משהו מעין זה.
ב. יישומון נוסף לניגון אודיו מיוטיוב ברקע: ymusic. אינה זמינה להורדה בחנות ה-play.
ניתן להורידה מכאן: https://ymusic.io/
ניתן לקרוא מידע נוסף על היישומון בפורום XDA. קישור - https://forum.xda-developers.com/t/app-4-1-ymusic-listen-youtube-music-in-background.3399722/
באמצעות יישומון זה ניתן להוריד למכשיר רק את רצועת השמע או גם את הוידאו.
לא ידוע לי אם קיימת אפשרות לבחור להוריד רק מקטע מסוים. אפשר להציע למפתחים להוסיף אפשרות כזו או אחרת.
שטויות.YMUSICYMusic listen YouTube video in background - Android
Listen to your favorite music video in YouTube without consuming addition data for loading video streamymusic.io
אפליקציה לא מומלצת לא נוחה לשימוש
מחייבת הכנסת פרטיים אישיים
הכי גרוע אם מפעילים סרטון מסויים באפליקציה אין אפשרות לכבות אותו
אפליקציה פח
NEWPIPE הרבה יותר נוחה ויעילה
לא מחייבת הכנסת פרטים אישיים
הנדסת אנוש ברמה גבוהה מבחינת ממשק
NewPipe - a free YouTube client
newpipe.net
איך מכבים סרטונים שפועלים ברקע?שטויות.
עבור השימושים אותם אני צורך - נוחה ועובדת נהדר.
לא מחייבת הזנת פרטים.
ניתן להפסיק סרטונים.
יש אפשרות כיבוי.
עוד משהו אדוני?
ברגע שמפעילים שמע/צפייה של קובץ MP4/MP3 בתוך ומחוץ לאפליקציהאיך מכבים סרטונים שפועלים ברקע?
בתוך האפליקציה ומחוצה לה
תודה
בYMUSIC ניתן להסתנכרן עם האפליקציה של יוטיוב והכל עובד באופן תקיןYMUSICYMusic listen YouTube video in background - Android
Listen to your favorite music video in YouTube without consuming addition data for loading video streamymusic.io
אפליקציה לא מומלצת לא נוחה לשימוש
מחייבת הכנסת פרטיים אישיים
הכי גרוע אם מפעילים סרטון מסויים באפליקציה אין אפשרות לכבות אותו
אפליקציה פח
NEWPIPE הרבה יותר נוחה ויעילה
לא מחייבת הכנסת פרטים אישיים
הנדסת אנוש ברמה גבוהה מבחינת ממשק
NewPipe - a free YouTube client
newpipe.net
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.