מחפשת המלצה על נגן

yifatela

New member
מחפשת המלצה על נגן

בכל המבחר הזה של הנגנים - אני הולכת לאיבוד אשמח לקבל המלצה הצרכים שלי הם: זכרון בין 4 ל- 8 GB רדיו מובנה איכות שמע טובה חיבור USB למחשב מסך - להצגת סרטונים קטנים או תמונות אפשרות להגדיל זכרון - לא חובה אבל יכול להיות נחמד מחיר בטווח של עד 300 / 400 ש"ח כמו כן, אני מעוניינת בחברה טובה שאוכל להוריד כל מיני תוכנות / עדכונים מהאתר שלה אני לא רוצה נגני מדבקה או משהו כזה ... תודה רבה !

יאיר B

New member
בואי ננסה:

הצרכים שלי הם: זכרון בין 4 ל- 8 GB - יש הרבה כאלה. רדיו מובנה - זה סטנדרט כיום בכל הנגנים הטובים. איכות שמע טובה - בלי זה מה הנגן שווה? חיבור USB למחשב - אם הכוונה לחיבור ישיר, אז יש לנו בעיה מאחר ואני מכיר רק נגן אחד שמכיל חיבור כזה והוא מלהיב במיוחד. לנגנים הטובים יש חיבור עם כבל למחשב (לפעמים חיבור קנייני ולפעמים פשוט בצורת מיני USB). מסך - להצגת סרטונים קטנים או תמונות - הנגנים נבדלים אחד מהשני בגודל המסך. בגדול - מסך גדול יותר = נוח יותר לצפות בסרטים אבל מצד שני הנגן יותר גדול פיזית, יקר ולפעמים גם זמן הסוללה נמוך. כמו כן צריך לזכור שבנגנים זולים (גם של חברות טובות) ולא יעודיים לסרטים צריך להמיר את הסרט לפורצט שהנגן מכיר (עם תוכנה למחשב שמגיעה איתו באריזה). אפשרות להגדיל זכרון - לא חובה אבל יכול להיות נחמד - הסנדיסקים יודעים לעשות את זה בדרך כלל. מחיר בטווח של עד 300 / 400 ש"ח - פה הבעיה. נגן טוב במחיר כזה שמקרין סרטים עם מסך סביר יעלה קצת יותר מזה. הסנדיסק פיוז עולה בערך 350 ש"ח ל-4GB ויש אפשרות להרחבה שלו עם מיקרוSD עד 8GB נוספים. גרסא של 8GB שלו עולה 450 ש"ח. עוד אפשרות היא המיזו M8 עם 8GB שעולה 400 ש"ח ולא ניתן להרחבה. יש לו מסך גדול יותר מאשר הפיוז (204 מול 1.9 לפיוז). כמו כן, אני מעוניינת בחברה טובה שאוכל להוריד כל מיני תוכנות / עדכונים מהאתר שלה - עדכונים זה ברור. למה הכוונה בתוכנות? נגנים כיום לא צריכים תוכנה כדי לפעול (למעט המרה של סרטים). אני לא רוצה נגני מדבקה או משהו כזה ...

יאיר B

New member
אני חושב שמדובר ביופי של מכשיר.

למוזיקה הוא פנטסטי (מנגנן המון פורמטים), לוידיאו קצת פחות (בגלל הצורך בהמרה והמסך שלו בינוני בגודל, מתאים לקליפים ואולי פרקים של סדרות קצרות). יש עברית מלאה לנגן (כולל מערכת הפעלה ושמות שירים). כאמור אפשר להרחיב אותו עם מיקרו SD של עד 8GB (כלומר סה"כ לנגן הזה יהיה 12GB).

or121210

New member
../images/Emo207.gif לאחר התייעצות איתי קנו לאחותי את הפיוז

אשמח לשמוע טריקים, אפשרויות נחבאות, ומידע נוסף מבעלי הנגן. אגב, יש תמיכה מלאה בעברית, רק צריך את כל השירים לפתוח בתוכנה MP3tag לסמן את כולם וללחוץ שמור, ואז כל ה-ID3tag בעברית. ורציתי לאמר שהתוכנה להמרת מדיה לנגן (גם תמונות) ממש נוחה. ברור שאחד הדברים הכי מעצבנים הוא הסידור לפי תגיות ולא תיקיות. וכמובן, דף המוצר של הנגן (אני חייב להוסיף עוד דפי נגן): http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96373

יאיר B

New member
אין בנגן הזה שום טריקים וזה מה שאני אוהב בו.

הוא פשוט ועושה את העבודה. הדבר היחיד שעולה בדעתי כרגע זה החזרה לרשימת השירים: לוחצים על המקש התחתון בגלגל ואז מתקבל תפריט (כמו קליק ימני בעכבר בחלונות). האפשרות הראשונה היא לחזור לרשימת השירים ומשם אפשר לבחור שיר אחר כאשר השיר הנוכחי מנגן. אפשרות אחרת היא לחזור לתפריט הכללי דרך מקש הבית אבל אז הוא מתחיל מהתחלה את החיפוש בעוד שלחיצה על המקשה התחתון תחזיר אותך למקום שבו אתה נמצא (תשחק עם זה קצת ותבין, זה פשוט מאוד).

or121210

New member
הבעיה שלי היא שאחרי שעידכנתי קושחה

(דבר אשון שעתשיתי עם הנגן) אז יש הרבה שירים שלא שמתי בנגן ונמצאים שם, ואני רוצה למחוק את כולם. אבל, אי-אפשר למחוק אותם דרך המחשב כי הם לא מופיעים שם (הם גם לא קבצים מוסתרים, בדקתי). הדרך היחידה שראית היא למחוק אותם אחד-אחד, שזה קצת מבאס. מישהו מכיר דרך למחווק הרבה שירים בבת אחת לא דרך המחשב?מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לגרום לקבצים להופיע? תודה מראש, OR121210

יאיר B

New member
יש כמה שירים לדוגמא שמגיעים איתו.

אני מחקתי אותם דרך המדיה פלייר (דרך הגדרת סינכון לספרייה).

למעלה