מחפשת המלצה

גוז

New member
מחפשת המלצה ../images/Emo118.gif

אני והגבר קבענו לדייט ליום חמישי בערב (עם כל העבודה, הסידורים והתחביבים - אנחנו מוצאים עצמנו נאלצים לקבוע...
). למישהו יש רעיון למקום נחמד ומיוחד - עדיף עם טאץ´ רומנטי, אבל לא חייב, לא מאלה שהולכים אליהם תמיד? (באמת חשבתי על ננוצ´קה שהוזכרה בפורום היום - אבל אשמח לעוד רעיונות) תודות רבות מראש.

גוז

New member
מושב בשרון זו אופציה ../images/Emo118.gif

אם לא הפעם - אז מקסימום בשבוע הבא - כך שאשמח לשמוע. בעקרון - אנחנו תל-אביבים - אז אזור המרכז בד"כ.

תלתלית

New member
מסעדה צרפתית ברשפון

אבל לצערי שכחתי את שמם היה ממש טעים (וקצת יקר) הייתי שם לפני כמה חודשים אכלתי שוק אווז מעולה וחברי אכל מרק פירות ים (שהיה טעים לדעתו), אני לא אוהבת פירות ים. אני מקווה שעדיין נחמד שם כי לא הייתי שם מאז. כך ש... לשיקולך. מחר אמצא את הכרטיס עם השם והטלפון שלהם ואכתוב לך.

תלתלית

New member
שכחתי לציין שהמקום יפהיפה בעיניי

ולדעתי כדאי לכם ללכת ביום לא חורפי מידי כדי שתוכלו לשבת בחוץ ולהנות מהדקלים והצמחים, ובכלל מהאוויר המרגיע של המושב.

sunset*

New member
מיכאלי.....

נדמה לי שזה רחוב הפרחים 3, אבל לא בטוחה. נכנסים לרשפון, ממשיכים ישר... בפניה השלישית שמאלה....וממשיכים עוד קצת ישר, עוברים את בית הקפה, ומיד אחרי כמה מטרים שם זו המסעדה. מקום מדהים, אוכל משובח ואווירה פסטורלית.

12345

New member
מסעדה ברעננה

ישנה מסעדה מקסימה ברעננה בשם לה טוסקנה , מסעדה איטלקית , נחמדה ורומנטית שווה לנסות - באזור התעשיה ברעננה

גוז

New member
חשבתי על יועזר ../images/Emo118.gif

אבל היינו שם כבר כמה פעמים - ובא לי משהו קצת מיוחד. אבל הבנת את הכיוון שאני מחפשת... רעיונות אחרים מאותו כיוון?

כתומתי

New member
שמעתי שקורדליה של ניר צוק

ביפו ממש מוצלחת, אבל לא הספקתי להיות שם. המקום אמור להיות מדהים.

כתומתי

New member
ועכשיו גיליתי שניר צוק פתח מסעדה

אחות לקורדליה, שנקראת נועה. הנה הביקורת עליה: http://goodfood.co.il/guide/guide.x?Page=ReviewRest&Review_ID=108

sunset*

New member
קורדליה....

המקום אכן מדהים....האוכל פחות. מאוד התאכזבתי אחרי כל ההמלצות ששמעתי על המקום. הייתי שם באירוע של העבודה, נתנו לנו מס´ אפשרויות בחירה...אבל כל מנה נפלה מקודמתה. איזו אכזבה היתה, היינו שם כ40 איש, נכון שלא כולם מבינים באוכל, ולא רגילים לאכול מאכלים מסוימים...אבל הדעה הכללית שהיתה....חבל על הכסף. מזל שלא אנחנו שילמנו. אבל לשם....אני לא חוזרת.

גוז

New member
קורדליה ../images/Emo118.gif

מקסימה - ולנו גם היתה הצלחה מסחררת עם האוכל. מאחר שהתפריט שם מאוד נתון לשינוי, ולפי מה שאמרו האחרים כאן לפני - כנראה שצריך שם קצת מזל. כשהיינו שם, ניר צוק ניגש אלינו במהלך הערב וישב איתנו קצת - סיפר על המסעדה ועל הבישולים - לא משהו מציקני - אלא רק כל עוד היה נחמד לנו. אנחנו ממש ממש נהנינו שם.

מיכלי56

New member
ברוהאוס

מאוד מאוד ממליצה על ברוהאוס. אמנם ,לא הייתי אומרת שהמקום אינטימי במיוחד אבל מקום כייפי נעים ,מעוצב להפליא ,אוכל משובח אוירה טובה ו....בירה -חבל"ז ,הם מפיקים אותה לבד. בקיצור ,לכו על זה.... בימי ראשון ונדמה לי שישי או חמישי ,מתקיימים מופעי ג´אז. אם תלכו ,דווחי מהשטח....

כתומתי

New member
אני מאוד אוהבת את האוירה של מיקה

וכמו שכבר המלצתי קודם - יש עסקיות לאורך כל היום ב-69 ש"ח

גוז

New member
העסקיות של מיקה ../images/Emo118.gif

אחלה, אבל בערב אני לא אוהבת ללכת לשם. נפלתי פעמיים - וזה מספיק לי כדי להחליט שלא.

גוז

New member
זה ממש ליד העבודה שלי ../images/Emo118.gif

והייתי שם המון פעמים. באמת מקום נחמד - אבל לא הכיוון שחשבנו, וגם - כאמור - לאור הגאוגרפיה והעבר - לא ממש מיוחד בחיינו... תודה.

בטוח הייתם, אבל פסטה מיה הקטנטנה

ליד דרך פ"ת , רומנטית וטעימה. גם אפשר ללכת על משהוא קלאסי ולבקר שוב בקרן.

למעלה