מחפשת המלצה...

אוסנת123

New member
מחפשת המלצה...

למסעדה חביבה באזור נהריה... מתכננים סופשבוע רומנטי בצימר באזור וחשבת לשלב מסעדה רומנטית וחביבה באזור. הצימר הוא בסביבות צומת כברי ולכן - יתקבלו בתודה המלצות על מסעדות בכל האזור. תודה מראש!!!

מספר אפשרויות בצפון

עינת במעלות - הרבה בשר רומני, אוירה משפחתית קצת סואנת. האוכל טעים והמקום נחמד. לא בטוחה שהייתי מגדירה אותם רומנטיים, אבל בהחלט נעימים. אורי בורי בעכו - למרות הביקורות שאני מסכימה איתן, עדיין בחירה מאוד טובה לאזור, ועדיין נחשבת למסעדת דגים מהטובות בארץ. אוירה נעימה ובהחלט רומנטית, שירות לפעמים קצת צולע. מחירים - יקרים. במשגב, בשכניה - מטעמי התאומות. מאוד נהנינו שם! אזור משגב עצמו רומנטי ומכניס לאוירה, והשקט רק מוסיף. המון אוכל מיוחד (לבנוני) וטוב. יתכן שמתאים יותר לארוחת צהרים מאשר לערב. בכל המקומות - כדאי להזמין מראש. שווה נסיעה: יש מסעדה ביער ליד טבעון, "שליו ביער", רומנטית, יקרה ומשרה אוירה יוקרתית. האוכל שם בהחלט שווה נסיעה. מחירים - כמו במסעדת יוקרה תל אביבית. באופן כללי, מבחינת מחירים - מטעמי התאומות לדעתי העסקה הכי כדאית.

liti

New member
בית קפה נחמד בנהריה ../images/Emo96.gif

בשד´ הגעתון כשנוסעים לכיוון הים, אחרי הדואר (מצד ימין), יש בית קפה נחמד שנקרא בורדו. האוכל טעים, האווירה תל אביבית, התפריט מגוון ויש מקרר עמוס עוגות שלפחוות למראית עין נראות מעולה. הזמנו שם תפוח אדמה מוקרם ורביולי שעד כמה שזכור לי היה במילוי בטטה ברוטב פטריות. המנות היו גדולות ומשביעות- אכלנו שלושה אנשים ולא סיימנו הכל, ולשלושתנו היה טעים. הסועדת הרביעית שהצטרפה אלינו הזמינה מרק בצל, אך לא התלהבה מהמנה (לא טעמתי). השירות היה אדיב ויעיל, המקום נראה נקי ואסטטי. על הקינוחים דילגנו ויצאנו שבעים ומרוצים. החשבון היה בסביבות ה- 200 ש"ח, כולל שתיה וקפה. מה שכן, אני ממש ממליצה לא לבקר במסעדת "פינגווין" הידועה. בפעם האחרונה שהייתי שם (לפני שנה ומשהו) האוכל היה ברמה נמוכה מאוד, הזמנו שניצל שהיה מלא דם מבפנים ובלינצ´ס שהיה חסר טעם לחלוטין, וזכינו לשירות בינוני (כולל פרצופים מהמלצר שתיזזנו אותו מספר פעמים עם החזרת המנות). משיחות שערכתי לאחרונה עם אנשים מהאיזור, נראה כי לא השתנו הרבה דברים בשנה האחרונה- לדבריהם האיכות בינונית ומטה ואף הם החליטו לא לשוב לשם.

25אירית

New member
יש בנהריה בית קפה של קרפים

קראתי ביקורת על בית קפה קטן בנהריה שמתמחה בקרפים צרפתיים. היה כתוב שהמקום חמוד מאוד והמנות מצויינות. רק חבל שאני לא זוכרת אח קוראים לו. אולי הכוונה היא לבורדו? בנוסף יש ליד נהריה ארוחות בוקר מומלצות מאוד בקיבוץ לוחמי הגטאות וגם בכפר לימן.

liti

New member
אתן מתכוונות ל-"לה קרפ ג´קוב"

ברחוב ויצמן בנהריה (קרוב מאוד לצומת ויצמן-געתון, ליד בנק לאומי).

למעלה