מחפשת המלצה...

מחפשת המלצה...

אני מקווה שמותר לשאול כאן שאלה כזאת בכלל, ואם אסור אז אני מתנצלת מראש. אני מחפשת מישהו שיצבע את ביתי בצורה מקצועית וטובה. <הכל מתקלף וצבוע שנים בצורה חובבנית ומעולם לא נצבע בידי מישהו מקצועי>. אגב, רצוי שיהיה מאזור המרכז- ת"א-חולון-בת ים-ראשל"צ. אודה מראש על עזרתכם,ושוב סליחה אם השאלה היא לא במקום.

זרובבלה

אני חושב שיהיה לכבוד לאנשי הפורום ללוות אותך צעד אחרי צעד בצביעת הבית.לא חייבים לקחת בעל מקצוע. אני חושב שחברי הפורום יסכימו איתי ויעזרו לך בכל השלבים.נשמח לקבל יותר פרטים איך את רוצה שיראה הבית המוגמר.ואז אוכל לייעץ לך

אממממממ...

פשוט, הבית ישן, הקירות לא שמעו אף פעם את המילה ´חלק´, הפינות כבר מזמן לא פינות, מה שבאמת צריך זה טיח חדש, אבל אין כ"כ טעם <ואין גם כסף> להשקיע כ"כ. לבד אני לא יודעת אם אני אוכל להתמודד עם כל זה- יישור, תיקון חורים, צביעה, נקיון של אח"כ. הבית נצבע כמה פעמים בעבר הרחוק, אך הקילופים המשיכו כמעט מיד אחרי הצביעה, למרות שהמשטח שופשף קודם בנייר זכוכית- כנראה שזה לא היה מספיק. הציעו לי לעשות החלקה אמריקאית <מה שזה לא אומר..>, אבל אני מפחדת לתת כ"כ הרבה כסף ושהמצב יחזור שוב לקדמותו תוך זמן קצר. אתה יודע מה? פתאום עשית לי חשק אולי לנסות לבד... יש לכם איזה קישור שתוכלו לתת לי איך להתחיל ממש מ-א´ כלומר, סוגי צבעים, עלות, סדר עבודה וכיוצא בזה? מודה לכם מאוד על ההתייחסות.

זרובבלה.

אני שמח שהחלטת לנסות לפחות לצבוע לבד. בימים הקרובים אני יאסוף לך קצת מידע. אני לא צבעי אבל אני יערוך חקירת שתי וערב לכל מי שאני מכיר שמושך ידו במברשת. נחקור אותם ונוציא מהם כל מידע אפשרי. אני גם הייתי שמח אם כל יתר חברי הפורום יתנו יד למאמץ.אני בטוח שבסוף את אפילו תקימי חברה לצבע ...... בייייייייייי

amonit

New member
זרובבלה, ../images/Emo48.gif

מרימה לכבוך כוסית, בואי תתחילי בקישורי הפורום בקטגורית צבעים, יש המון מידע על חומרים, אחר כך יעלו השאלות ואחר כך ניתן את התשובות, כל שאלה תשאלי קטנה כגדולה, כולנו התחלנו ככה, OK..?

למעלה