מחפשת המלצות/ביקורות נוספות על MIX

יעל_ב

New member
מחפשת המלצות/ביקורות נוספות על MIX

מעוניינת לקבל המלצות/ביקורות על MIX של ג´וני בגים ושמות תקליטנים מומלצים בסגנונות של 80,90,רוק ישראלי (הכל חוץ מהאוס וטרנס
)

*שיר

New member
יעל, אם זה מה שאת מחפשת אז אני

ממליצה לך בחום על ה- DJ שלנו: אורן מ"פלסטלינה". הבחור שרוף על שנות ה-80 וסביבותיהן. יש לו אפילו תוכנית ברדיו BU99 בנושא. הוא יודע להרקיד, מקים גם את הסרבנים בחבורה, שם שירים מעולים שכולם אוהבים והכי חשוב- הוא חמוד וסימפטי!
ועוד משהו - המחירים שלהם ממש סבירים.

אתי@

New member
חנן דרוב המדרוב

הוא תיקלט אצלנו היה מעולה, ראינו אותו בעוד שתי חתונות והוא פשוט היה מצוין. הוא צעיר, מרקיד, מקצוען אמיתי. יש לו סאונד איכותי, וקיבלנו המון מחמאות לגביו. חוץ מזה - גם הוא עובד ברדיו, נדמה לי שב- 103FM. לגבי סגנונות מוסיקה - כל מה שתבקשו. החתונה שלנו היתה בדיוק כמו שאתם רוצים (70,80,90, רוק ישראלי) והיה פשוט מ-ע-ו-ל-ה.

יעל_ב

New member
לאתי@

חנן דרוב המדרוב הוא תקליטן של ה-MIX או שהוא עומד בפני עצמו?

אתי@

New member
חנן דרוב ממש לא קשור למיקס

שאלת לגבי תקליטנים בכלל שיתיאמו לסגנון המוסיקה שלכם - אז ציינתי את חנן.

שירי71

New member
ממליצה בחום רב על מיכה שוסטר

מ"רק מוזיקה", שתיקלט לנו בחתונה. הוא עשה לפי בקשתינו המון ישראלי בקבלת הפנים ואחכ במסיבה עצמה לפי בקשתינו - היה שילוב של ישארלי ושל המון לא ישראלי. יש לו המון פשוט המון דיסקים והמון רעיונות והוא מאד רגיש ומבין את הקהל שמולו ומרקיד אחלה. הקיצר מומלץ ומחירים סבירים בהחלט.

nose

New member
מיקס גוני בגים

היי יעל...ובוקר טוב לכולם בנוגע למיקס גוני אז ככה - אנחנו לקחנו את אלי בל הוא אחד התקליטנים של מיקס סיגנון המוזיקה שלו הוא בדיוק מה שציינת...ראינו אותו בחתונה של בת-דודה שלי והתלהבנו מאד...בהתחלה למען האמת ראינו את שרון גל שהוא גם אחד מהתקליטנים הוא גם טוב אבל תמחה יותר "בבאלגן " הלכנו לראות אותו בארוע והוא היה גם טוב אבל יותר התלהבנו מאלי ולכן סגרנו איתו. עכשיו לידיעתך: ישנם 4 תקליטנים טובים אצלהם.. 1) בועז שמואל 2) הלפרין- מתמחה בטראנה והאוס...לא בשבילך 3) שרון גל 4) וכמובן אלי בל רק להיות יותר מדוייקת את השניים הראשונים לא ראיתי בארוע אלא שמעתי המלצות של חברות ומשפחה. המלצה שלי אם החלטת ללכת על מיקס- שחגית תהיה אשת הקשר שלך היא בחורה מדהימה ועוזרת בהמון תחומים לא רק בתקליטנות... עם רשף תסגרי מחיר ותתמקחו על המחיר תאמיני לי שזה עוזר אם את צריכה עוד מידע בנוגע אליהם אשמח לעזור יום טוב לכולם

יעל_ב

New member
תודה לכולכן על העצות וההמלצות

בטח יהיו לנו עוד שאלות בימים הקרובים

למעלה