מחפשת המלצות והזהרות למכונות גלידה ביתיות עד 1000-2000 ש"ח

צפנתי

New member
מחפשת המלצות והזהרות למכונות גלידה ביתיות עד 1000-2000 ש"ח

וזה דחוף, מתנה יומלדת לעוד שלושה שבועות.

קראתי דברים שונים ומשונים על כך שיש מכונות שהגלידה יוצאת מהן רכה מידי וזקוקה לשהות בפריזר.

קראתי דברים לא טובים על מכונות ללא מדחס (צריך להקפיא את הקערה שלהן ל-24 שעות בין מנה למנה).

קראתי על מכונות שהגלידה יצאה טובה אבל אחרי איפסון בפריזר איבדה ממרקמה והפכה לקרח (הפרדות המים מהשמנים).

אשמח להמלצות מוסמכות מבעלי ניסיון על פרמטרים שעלי להסתכל, המלצות לדגמים מסויימים וכו'.

זו מצאה חן בעיני:

http://www.my-glida.co.il/187827/מכונת-גלידה-nemox-gelato-grand

תודה
 

צפנתי

New member
טוב, עשיתי חיפוש ומצאתי קישורים בשפע

אבל שום המלצה אישית.
&nbsp
אשמח לראות מכונה שמשהו מרוצה ממנה בפעולה, אבוא לכל מקום בצפון/מרכז, אביא חומרים וכו', אהיה נחמדה
 

salo22

New member
בנוגע לחלק האחרון פני ליבואנים


שיארגנו אירועי הדגמה עם המכונות האלו של "עד 2000" ותראי אם מתאים לך או לא
הסיכוי לראות כזה דבר הוא נמוך ביותר ואין דרך להמליץ ב"פה מלא" על מכונה עד 2000 ש"ח בארץ, גם על מכונות של 1000$ או יורו בחו"ל תמיד אפשר יהיה למצוא כאלו שאהבו וכאלו שלא.
מה הקטץ' בכל הסיפור ? שהכנת גלידה ביתית מעולה תתחיל כמו כל דבר בחיים קודם כל בקריאת ספרות בנושא ובהתנסות רבה, תמשיך דרך חומרי גלם מעולים וטכניקות "חיזוק טעמים" שתלויות במידת סבלנותו של אותו אדם וברצונו להשקיע באמת. המכונה בסוף היא רק זו שמקפיאה ומסובבת, נכון שמכונות ביתיות טובות במיוחד יביאו בכל מקרה, ישר מתוך המכונה עצמה וללא הקפאה, תוצאות טובות מאוד גם עם בורות יחסית בנושא הגלידה, אבל לצערך מכונות כאלו לדעתי בלתי אפשריות להשגה בארץ ואם כבר יש משהו שאולי מגרד הנקודה שאני מזכיר ולטעמי גם לא בדיוק מגיע לשם, ע"ע מכונות הגאג'יה למינן, הן יעלו למיטב זיכרוני 3000 ואפילו מעט צפונה.
מכונות עד 2000 עם תא הקפאה הן גבוליות מאוד למיטב נסיוני ולא ניסיתי את הנימוקס. הן טובות בהרבה מאופציית המכונות הזולות עם תא הקפאה שהולך לפריזר, אך לדעתי עדיין לא טובות מספיק מול המכונות היקרות יותר ואינני יכול להתנבא מה יגיבו מקבלי המתנה שלך

כי... כמו שהזכרתי גלידה זה הרבה הרבה יותר מאיזו מכונה מחזיקים בבית, ואת זה אנשים רבים ממש לא מבינים.. משעשע תמיד לקרוא איך א או ב רכשו מכונת גלידה, לא משנה איזו ויגידו שכל עניין מכונות הגלידה הביתה הוא דרעאק כי הם ניסו פעם פעמיים והם מומחים גדולים לתחום ויצא שיט, איך אומרים באנגלית, טיפשות היא ברכה.. אפשר להוציא גלידות נהדרות עם כל מכונה סבירה, תא הקפאה לפריזר או לא, חשוב שתהיה שוב, סבירה לסוגה, והכל תלוי במכינים, לימוד והרבה סבלנות.
 

salo22

New member
כרגע

נראה שהגאג'יה ג'לטריה על 2922 ש"ח והנימוקס על איזור 1700 ? תראה, בעייתי, אני לא חובב של הגאג'יה ומוצרים המוקפים פלסטיק ולא מוצא כרגע מפרט טכני ברור. לא ניסיתי מעולם הנימוקס ואין אפשרות להמליץ, פשוט שיקול שלך, לדעתי אם מי שמקבל המתנה חזק מאוד בתחום של אוכל וטעמים ולדעתך ילמד וירחיב ויתפתח בתחום ברמה הביתית, כמובן לא מזיק שפה אנגלית ברמה טובה, תוך התנסות רבה מאוד ובעיקר בעיקר, מישהו\י עם המון סבלנות, גם הנימוקס יכולה להיות מתנה חמודה. אם התנאים המוזכרים למעלה לא מתקיימים, אישית חושב שכדאי לחפש מתנה אחרת
אם ממש ממש רציניים, אולי כדאי לך להשקיע יותר ולנסות ללכת על גאג'יה, אולי אפילו משומשת אם במקרה תמצאי, לדעתי סיכוי נמוך.. ואז שנה הבאה תשקיע במשהו קצת פשוט יותר &quot

אם מקבלי המתנה אגב מתעניינים ממש בהכנה ביתית ברמה גבוהה, תחום "בריאות" וכולי ויש מקום על השיש (טוב אם מכונת גלידה זו אופצייה אבל המתנה הזו קצת יותר גדולה..), יכול להמליץ בחום על מייבש מזון, באיזור 1600-1700 יש כאלו טובים מאוד. אבל.... צריך להיות פנאטים לא קטנים לעניין..
 
למעלה