מחפשת המלצות לדיסק (לא טורי)

• פותח הנושא legs
  • פורסם בתאריך

legs

New member
מחפשת המלצות לדיסק (לא טורי)

היי חברים, יש למישהו המלצה לדיסק של קייט בוש? ראיתי את הדיסקוגרפיה שלה ולא ידעתי במה לבחור.. תודה מראש,

legs

New member
קודם כל זה פשוט ציטוט מדויק של מה שאני חושבת.

אז יפה לך מאוד
שנית,אני משום מה מאוד אוהבת אותה כבר מגיל 7 בערך,למרות שאז הורי קנו לי פוסטר שלה ותלו לי בחדר ולא יכלתי לישון בלילה עד שהורדתי אותו והחבאתי אותו איפשהו
היא מאוד מזכירה לי את טורי של פעם,אפילו שזה כנראה בדיוק ההפך וטורי של פעם פשוט נשמעת כמו קייט. בכל מקרה אני אשמח להמלצות ואני ממליצה לך גם לנסות.. RUNNING UP THAT HILL- זה מיקס אבל זה עדיין יפה..חוץ מכל ההדים שהם דחפו שם..

noosh

New member
זה הציטוט שלי מלפני מיליון שנה ../images/Emo6.gif

אני לא מפחדת ממש מהרבה אנשים (אלא אם הם ליצנים), אבל קייט בוש רילי גיבס מי דה צ'ילס. לא יודעת. היא פשוט מפחידה אותי. ואני תמיד מוחה על ההשוואה לטורי. אמממ אין לי באמת המלצות לאלבומים. אולי שירים בודדים, כי אני לא מוצאת אלבום שלם שאנ יאוהבת, אבל אני לא זוכרת את שמותיהם.

רעוּת

New member
אמרתי את זה לפני שהכרתי אותך בכלל ../images/Emo46.gif

ויש שם לפוביה מליצנים, לא זוכרת מהו

gelrad

New member
כנראה ראיית את הקליפ הזה שלה

לא מומלץ לבעלי לב חלש...

True Colors

New member
לי יש את האוסף, The Whole Story

ואני מאוד אוהב אותו. אני חושב שזו נקודת פתיחה טובה להיכרות אתה.

legs

New member
חיפשתי אוסף!

אבל לא מצאתי.. עכשיו אני יודעת תחת איזה שם לחפש,תמיד חיפשתי GREATEST HITS תודה!

legs

New member
תגידו לי שאני לא מדמיינת!

היא מדמה נביחות של כלב בשיר הזה??? בהתחלה אחרי שהיא אומרת HOUNDS OF LOVE היא שרה- האו האו האו האו האו?????? HOUNDS OF LOVE-הקליפ.

Gremshnit

New member
יש לי אותו (ורק אותו), והוא מעאפןןןןןןןןןןןןן

ז'תומרת, עד כמה שדיסק המכיל חומרים של קייט בוש יכול להיות מעאפן. אבל לא יודע, הוא ממש משעמם ולא שובה אותך בקסמה של בוש. מאז אני חומד ב-Hounds of Love בלי הפסקה, אבל הוא אף פעם לא במבצעים, אז לא יוצא לי לקנות אותו

כמה אני מאושר לחדש ולעזור! הוא כן במבצע בי-ם

ב"תו השמיני" כמובן. (מרכז העיר, רחוב שמאי למטה, אשמח לתת הנחיות מפורטות יותר למי שרק ירצה/תרצה) רק 45 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מקווה שזה לא השתנה מאז, אבל לא מאמין. אני אישית גם מטורף על הראשון שלה, זה עם הלהיט היפהייפה "wethering hights" ועוד כמה שירים גאוניים כמו שיר הפתיחה ו- the man with the child in his eyes" ובמיוחד מטורף על "the dreaming" אבל זו קייט בוש למתקדמים, לדעתי לפחות. הרבה פחות קליטה והרבה יותר אפלה, משוגעת, ולפעמים הזויה עד כדי טירוף. אבל האלבום הזה הוא עדיין יצירת מופת בכל מובן המילה לדעתי. משהו קרוב ל-boys for pele של טורי. ושוב, לא לזרוק עגבניות, זו רק דעתי

למעלה