מחפשת המלצות למנות ב"חדר האוכל" (תל אביב)

trilliane

Well-known member
מנהל
מחפשת המלצות למנות ב"חדר האוכל" (תל אביב)

שמעתי שהמסעדה נחשבת לטובה וקראתי המלצות כלליות, ועכשיו הסתכלתי בתפריט ונראה לי שזה סגנון ים-תיכוני יחסית(?), הרבה מנות חריפות למשל... אני יותר טיפוס של מטבח קלאסי/אירופי (איטלקי וכו') ואין לי בכלל סבילות לחריף, גם קציצות אני לא אוכלת... עד כמה הם גמישים? מה מומלץ שם?
 
עומר מילר עזב, ולא אכלתי במסעדה מאז שעזב.

גם התפריט השתנה, אבל נמצאת בו עדיין מנת הדגל של המסעדה תחת מילר - קרם חצילים. אני ממליצה על המנה הזאת, בהנחה שהיא לא השתנתה. למיטב זכרוני היא לא חריפה, אבל אני לא רגישה לחריף אז אולי כדאי שתשאלי.
 

trilliane

Well-known member
מנהל


 

trilliane

Well-known member
מנהל
היה נחמד אך לא מיוחד, קצת בינוני מדי למחיר. לא נחזור

התפריט, אגב, היה שונה למדי ממה שראיתי באתר. מוזר.
קרם חציל רצינו לחלוק אבל מתברר שיש בו ביצה ושותפי לארוחה לא אוכל ביצים...
&nbsp
הזמנו מנות אחרות (לא מתחשק לי לפרט) שהיו חביבות, חלקים מהן יותר חלקים אחרים פחות... לא בטוחה שהצדיקו את המחיר (די סטנדרטי למסעדה כזאת, אבל זה אומר לא זול). ייאמר לזכות המסעדה שהשירות היה נעים ויעיל, המנות הגיעו מהר ושלא הייתה בעיה להתגמש ולהוציא מהן רכיבים שלא רצינו (למשל חריף).
 
אז לא הזמנת קרם חצילים?

או שהזמנת ולא חלקתם? אם לא הזמנת, זה פספוס לדעתי. זו ה-מנה של המסעדה הזאת, ולא סתם השאירו אותה כשהחליפו שף.
עכשיו תיאלצי, בלית ברירה, להכין אותה בעצמך:
https://food.walla.co.il/recipe/651594
הממ... אבל אין ביצה במתכון...
 

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, זה לא התאים. נחיה גם בלעדיה...


גם אני התפלאתי שיש ביצה, אולי השף החדש שינה את המתכון. יש להם בתפריט מקרא של אלרגנים (ואולי גם רכיבים אחרים מהחי, כבר לא זוכרת) ובכל מנה מסומן אילו רכיבים "בעייתיים" היא מכילה (במכוון או סכנה לשאריות). מרשים מאוד.
 
למעלה