מחפשת המלצות למסלול בארגנטינה ל 3 שבועות

regina80

New member
מחפשת המלצות למסלול בארגנטינה ל 3 שבועות

אשמח לשמוע המלצות - אני רוצה לראות הכל אבל לא להיות בדרך\טיסות יותר מדי וכאן ההתלבטות העיקרית שלי... תודה!

meni1234

New member
שלושה שבועות

הייתי מקדיש לבואינוס איירס ברילוצ'ה פוקון אל קלפטה והפיץ רוי

0 אור 0

New member
3 שבועות זה קצת קצר

אז תחליט איפה העדיפות שלך - אפשר בואנוס + איגוואסו +ברילוצ'ה ואגמים אפשר בואנוס - ברילוצ'ה/אגמים לרדת דרך צ'ילהעד קאלאפטה ולחזור בטיסה באופציה הראשונה יש לך 2 טיסות הלוך וחזור (או נסיעה ארוכה באוטובוס) באופציה השניה רק טיסה לברילוצ'ה וחזרה מקאלאפטה, אבל מוותרים על המפלים והאיזור

regina80

New member
תודה

אנחנו רוצים לעשות טרק אחד, כך שנראה לי שנצטרך לוותר על איגוואסו. שזה קצת מבאס אבל אין מה לעשות. קראתי שיש קרנבל בארגנטינה, לא רחוק מבואנוס איירס. נראה לי שאפשר לשלב במסלול שהצעת. האם שמעת עליו? אשמח להמלצות.

0 אור 0

New member
על איזה טרק חשבתם?

האמת היא שבטיול כל כך קצר, נראה לי שעדיף להסתפק בסיורים יותר קצרים של 1-3 ימים, כדי בכל זאת לטייל קצת ולראות את האיזור ולא רק פינה אחת קטנה - אם אתם נניח שבוע בטורסים + ההלוך והחזור, אז אני לא בטוחה שיש לכם מספיק זמן אפילו לאיזור האגמים, שרק הוא במינימום שבוע. הלינק שלך לא עובד - אבל אם אתם אוהבים קרנבלים, כדאי לבדוק לפי התאריך שאתם מגיעים אם יש משהו מעניין

regina80

New member
הנה המסלול שתכננתי

חשבנו על טרק הפיץ' רוי. הבנתי שהוא טרק לא קשה וזה מה שאנחנו מחפשים. בעקרון זה המסלול שחשבתי עליו (עדיין חסר לי תכנון ל3 ימים). אשמח לדעת מה אתה חושב 19.2 נחיתה בבואנוס איירס 20.2 קרנבל בגוולגוויצ'ו (3שעות נסיעה) 21.2 בואנוס איירס 22.2 טיסה לאל-קלאפאטה 23.2 אל-קלאפאטה - הקרחון המתנפץ (פריטו מורנו 24.2 אל-קלאפאטה - שיט לקרחון אופסלה 25.2 נסיעה לאל צ`לטן והתארגנות לטרק 26.2 אל צ`לטן (El Chalten) – טרק הפיץ` רוי 27.2 אל צ`לטן (El Chalten) – טרק הפיץ` רוי 28.2 אל צ`לטן (El Chalten) – טרק הפיץ` רוי 1.3 טיסה לבארילוצ'ה 2.3 בארילוצ'ה – טיול בעיר 3.3 בארילוצ'ה – שבעת האגמים 4.3 בארילוצ'ה – פוקון, צ'ילה 5.3 בארילוצ'ה – פוקון, צ'ילה 6.3 בארילוצ'ה – פוקון, צ'ילה 7.3 בארילוצ'ה 8.3 9.3 10.3 11.3 בואנוס איירס 12.3 בואנוס איירס 13.3 המראה בחזרה לארץ

0 אור 0

New member
נראה בסדר

לא הייתי דואגת ל 3 הימים - אני מניחה ששם כבר תמצאו איך להעביר אותם, אם אין לכם אילוצי טיסות באחד המקומות בדרך (מקאלפטה יש טיול הלוך וחזור במיניבוס לשמורת פינגוינים נחמדה בדרך לפונטה ארנס - ואפשר גם להסתפק הלוך אם רוצים למשוך עוד יום בצ'ילה) ואם יש - אז בבואנוס איירס עצמה אין בעיה להעביר עוד כמה ימים (מעבר למקומות השגרתיים בעיר עצמה, אפשר להגיע לטיגרה - שפך הנהר, או למקומות אחרים באיזור), בפרט אם יוצא לכם סוף שבוע שאפשר לבלות בירידים או הופעות

regina80

New member
תודה!

אני מתכננת להזמין את הטיסות הפנימיות מהארץ לפי התכנון הזה ומקום לינה ליום הראשון בבואנוס איירס. יש משהו נוסף שאת חושבת שכדאי להזמין מראש?

0 אור 0

New member
נראה לי מספיק

אולי כדאי לדחות ביום את הטיסה חזרה מברילוצ'ה כי האיזור שם פשוט מדהים, ויאפשר לכם להתמהמה קצת יותר בזמן שתעשו את הסיבוב, אם כי אני הייתי שם בקיץ - לאיודעת כמה קר שם באביב, אני חושבת שאין צורך להזמין כלום מראש מעבר למה שאת מתכננת, כי זה כבר לא שיא העונה, אז מן הסתם האכסניות והסיורים לא יהיו מפוצצים, כדאי לוודר עם מישהו שהיה שם בתקופה הזו שבאמת מוציאים את הסיורים כל יום

regina80

New member
פרטים על שמורת הפינגווינים

היי תוכלי לתת לי קצת פרטים על שמורת הפינגווינם בדרך לפונטה ארנס? מה השם שלה? אני לא מוצאת פרטים. תודה!

0 אור 0

New member
בחיי שאני לא זוכרת אבל בכל סוכנויות הטיולים

באיזור היו הצעות לביקור שם, אנחנו פשוט חיפשנו דרך יותר מעניינת מהאוטובוס המשעמם להגיע מקאלאפטה לצ'ילה, אז בחרנו בסיור מודרך בשמורה הזו - ולקחנו רק כיוון אחד שמסתיים בפונטה ארנס. זו היתה חויה אנתרופולגית מעניינת, עם מדריכת טיולים ששמעה משהו על ישראל (המקום הזה שיש מלחמות והנשים הולכות עם משהו שחור על הפנים) אבל כשהתיירים ההולנדיים שהיו אתנו ניסו להסביר לה איפה זה הולנד, והסתבר שהיא לא שמעה גם על אנגליה או צרפת או כל מה שניסינו על יד, בסוף סיכמנו שהולנד זה ליד ישראל ... חוץ מזה גם על הפינגוינים היא לא ממש ידעה הרבה, אבל בשמורה מצאנו זקן אחד שמטפל במקום וישבנו אתו קצת לשמוע סיפורים מאד מעניינים. לפי מה שהבנתי, המושבה היותר גדולה ומעניינת יושבת על אי באיזור, אבל היינו בטיול קצת לחוץ בזמנים אז לא יכולנו לפנות עוד יום שלם לנושא והסתפקנו בשמורות ובאיים שכבר היינו

regina80

New member
נשמע נחמד :)

יהיו לנו יומיים באל קלאפטה לפני שנמשיך לטרק בפיץ רוי. נעשה יום אחד את הטיול לקרחון כמובן וביום השני ננסה למצוא את הטיול לשמורה. עוד שאלה קטנה: אם עושים בפיץ רוי טרק של יומיים (לילה אחד) כדאי לישון באל צ'לטן או באל קלאפטה? איפה אפשר לאחסן ציוד?

0 אור 0

New member
אני ממליצה להעדיף הפלגה

במקום לנסוע עד לצ'ילה וחזרה ביום אחד, אתם יכולים לקחת את ההפחגה לקרחונים (אונלי ועוד שניים) - זו ממש חויה קסומה, אחד הדברים הכי יפים בטיול הייתי עושה ביום הראשון את הנסיעה לקרחון התנפץ וביום השני את ההפלגה, חוץ מזה אם יש לכם כמה שעות פנויות (בגלל זמני נסיעה או משהו) יש שמורת ציפורים חביבה צמוד לעיר עצמה - יורדים קצת למטה ומטיילים מסביב לאגם בפיץ רוי לא הייתי - חברים שלי ישנו באל צ'אלטן ומאד נהנו. לגבי אחסנת ציוד - בדרך כלל בכל אכסניה יש חדר ששומרים ציוד למטיילים שאמורים לחזור.

meni1234

New member
כתבתי מקודם תגובה ארוכה אל היא נמחקה לי

אז אני אקצר מסלול מעולה הקרנבל בגואלגצ'יו בחירה מצוינת לדעתי 3 ימים באל צ'אלטן כולל התארגנות לטרק זה מספיק במידה וישאר לכם יום נוסף באיזור כדאי ללכת לשמורת פינגוינים או לעשות את המיני טרק על קרחון פריטו מורנו. את שאר הימים כדאי להעביר בברילוצ'ה והאיזור יש המון מה לעשות שם הייתי שועיים ואני מוכן לחזור לשם

yaelisam

New member
גם אנחנו נוסעים לשלושה שבועות

מה לעשות, עבודה
החלטנו לעשות סיבוב מרובע כזה: בואנוס איירס - קורדובה - מנדוזה - ברילוצ'ה - פוארטו מדרין - בואנוס איירס. אם את מעוניינת בעוד פרטים - אני כאן

regina80

New member
היי

למה החלטתם לנסוע לקורדובה ומנדוזה ולוותר על הדרום? לגבי פוארטו מדרין - הבנתי שאחרי דצמבר כבר אין שם לוויתנים ולכן החלטנו לוותר מעוניינת בפרטים :)

yaelisam

New member
אנחנו מוותרים על הדרום מכמה סיבות

הראשונה היא שחייבים לוותר על משהו
בדרום אפשר לראות קרחונים וכו', ומכיוון שאנחנו גרים בגרמניה ועושים סקי כל שנה, זו לא האטרקציה הכי חשובה בשבילנו. גם נראה לנו שרק בשביל הדרום עצמו צריך המון זמן, שאין לנו. למפלי האיגואסו אנחנו לא נוסעים משתי סיבות: הראשונה היא שזה מחוץ לכל מסלול אפשרי, כלומר צריך לנסוע לשם במיוחד, ולמרות שזה בטח שווה את זה החלטנו בכל זאת לא לנסוע לשם מהסיבה השניה: אנחנו נוסעים כששם חופשת הקיץ של כל המדינות באיזור, וחברה שלי שבאה מצ'ילה אמרה שכל בתי הספר וכל המשפחות נוסעים לשם בתקופה הזאת, מה שיכול להפוך את זה לחוויה מאד מפוקפקת... אז החלטנו לעשות את ה"מרובע" הזה. קראנו שקורדובה יפה מאד ושבסביבה יש המון כפרים יפים לטייל בהם, קראנו שליד מנדוזה אפשר לעשות סיורים ביקבים ואפשר אם רוצים גם להגיע לאקנקגואה ולטייל שם. הליוויתנים אמנם כבר לא יהיו בפורטו מדרין אבל יש חיות מיוחדות אחרות שנמצאות שם כל השנה, ככה שזו עדיין יכולה להיות חוויה. וזהו

למעלה