מחפשת המלצות לסרטים ישראליים

Mottek

New member
מחפשת המלצות לסרטים ישראליים

אני מתכוונת לבקש מאמא שלי שתקנה לי כמה סרטים ותשלח לי בהזדמנות כי אני רוצה לחדש קצת את המלאי שלי.
כרגע על הכוונת זה לבקש מספר סרטים של עמוס גיתאי, אבל אשמח לשמוע על עוד סרטים. הם ממש לא חייבים להיות חדשים, אבל מחפשת סרטים טובים שאפשר לראות מספר פעמים ועדיין להנות מהם.
תודה לכל העונים!

סרטים ישראליים

למען האמת לא רואה הרבה סרטים ישראליים אבל לאחרונה הזמנתי מהספרייה וצפיתי ב״שומרי הסף״. סרט חזק שגרם לי למרר בבכי ולאוורר טראומות ישנות. לדעתי זה סרט טוב וחשוב (אבל גם מדכא משהו).

על הקצה השני של הסקלה - ״מבצע סבתא״. מצחיק כל פעם מחדש!

הנה הרשימה שלי

מבצע סבתא
למראית עין
ללכת על המים

אם יש לך נטפליקס

יש שם ערוץ עם סרטים ישראלים, רובם חדשים ופופלרים

לאחרונה ראינו את הסרט פעם הייתי עם אדיר מילר ואת עג'מי.
אנחנו גם מאוד אוהבים את דובר קוסאשווילי, בעיקר את חתונה מאוחרת שאני יכולה לראות פעם אחר פעם.
כל סרט של ליאור אשכנזי

mumfor4

New member
איפה בנטפליקס ?

אנחנו באנגליה לא ראיתי דבר כזה אולי בנטפליקס ארצות הברית ?

פשוט לכתוב סרטים ישראלים בחיפוש

כמובן באנגלית, אני לא מכירה את נטפליקס באנגליה, אז אולי זה אחרת.
דרך אגב, אפשר למצוא ככה גם סרטים הודים למי שמעוניין

yaelisam

New member
הנה כמה שמות

חמוד וקליל: "נודל"

סיפור מעניין ונוסטלגי: "פעם הייתי"

עצוב עם סיפור מתוסבך: "האסונות של נינה"

מצחיק: "מסעות ג'יימס בארץ הקודש"

יש גם את "הסודות", "איים אבודים", את "שליחותו של הממונה על משאבי אנוש" ע"פ הספר של א.ב יהושע- ובעיני לא נופל באיכותו מהספר, ויש את "ביקור התזמורת" הנפלא.

forglemmigej

New member
כמה הצעות

אדמה משוגעת,זה סרט על קבוץ משנות השבעים או השמונים, נדמה לי זו של הבמאי ,כל כך מזעזע ונוגע ויש את המנגינה המופלאה שנחצ'ה חיבר לסרט ,סיפור גדול,דוקא קבלתי את ההמלצה מחברה יפנית, התברר שהסרט היה ממש קאלט ביפן לא יאמן מאד נוגע גם,סוף העולם שמאלה,סרט אופייני של אבי נשר אבל משרטט חיים בעיירות פיתוח בשנות השבעים ,הכוכבים של שלומי,נפלא.
גם יתר הסרטים שהציעו מצוינים ,אני אהבתי מאד את פעם הייתי.
בקשר לעמוס גיתאי, הסרטים שלו מאד דידקטיים ומופנים בעיקר לקהל אירופאי שמאלני ואינטלקטואל

אני ממשיך לשיר-אדמה משוגעת

למעלה