מחפשת המלצות על אתרים

Optimistic Girl

New member
מחפשת המלצות על אתרים

אתר שכתוב באנגלית ללימוד ספרדית
המטרה ללמוד אנגלית וספרדית ביחד.

יש לי ידע בנוני באנגלית
ובסיסי בספרדית
ורוצה להשתלט על שני השפות בו זמנית
אשמח להמלצות על אתרים כאלו

כמו כן חשוב שבאתר כזה יהיו קטגוריות של מילי
למשל נושא הצבעים, נושא המטבח וכו

תודה

udilir

New member
אתר טוב ללימוד ספרדית נמצא

כאן, אם כי לדעתי לימוד מספר טוב יעיל הרבה יותר.

אם יורשה לי להביע את דעתי, ללמוד שתי שפות

בו-זמנית נשמע לי רעיון לא כל כך טוב. כדי ללמוד שפה צריך לשקוע בתוכה, להיות מוקף בה ולהתחיל לחשוב בה. כשאני לומד שפה חדשה, אני מוצא את המוח שלי מתרגל אותה בכל שעה פנויה של היום. לנסות לעשות את זה עם שתי שפות נראה לי לא יעיל, מבלבל ולא מביא לשליטה טובה באף אחת מהן.

udilir

New member
total immersion

אני לא יודע למה - אני ממש לא הטיפוס של מספר בדיחות - אבל משום מה הפורום כאן כל הזמן מזכיר לי בדיחות (לפחות הן כן קשורות לשפות) אז הנה עוד אחת מימי המלחמה הקרה:

האמריקאים מחליטים להחדיר עוד מרגל לרוסיה והם מכשירים אותו לדבר רוסית בשיטת ה- total immersion שהם שיכללו כדי מושלמות, עד שאי אפשר להבחין בינו לבין דובר רוסית ילידי.
בבוא היום הבחור מוצנח ליד כפר רוסי שורשי עם ההוראה להתערות בקרב האוכלוסיה המקומית. הוא מגיע לכפר, נכנס למסבאה הקרובה ובמשך כל הערב שותה, מפטפט ומתבדח עם כולם ברוסית המושלמת שלו.
בסוף הערב רומז לו בעל המקום לגשת אליו וכשהבחור עושה זאת הוא לוחש על אוזנו: הכל טוב ויפה, בפעם הבאה תיזכרו רק אצלכם, שאצלנו ברוסיה אין כל כך אפרו-רוסים ...

(את המילה האחרונה שבנוסח המקורי שיניתי למונח הפוליטיקלי-קורקט אבל נדמה לי שזה אפילו מוסיף משהו לבדיחה.)

למעלה