מחפשת המלצות על לידה בביה"ח העמק

זומבפו

New member
מחפשת המלצות על לידה בביה"ח העמק

שלום לכולם, אני חדשה באיזור ושמחתי לגלות את הפורום הנחמד הזה. בטוח יש פה אמהות שילדו בביה"ח העמק בעפולה. אני אמורה ללדת בספטמבר ואשמח לשמוע רשמים וחוויות אישיות מהלידה שם. אופציה אחרת היא לידה בביה"ח פוריה. מישהי ילדה שם ? ולדפנה- כבר הודתי לך בפורום הורים.הפירוט שלך מאוד עזר לי לגבש דיעה חיובית בנתיים.

dafgol

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לפורום ולסביבה. שמחה שיכולתי לעזור קצת , ואם את צריכה עוד משהו.....בקשר ללידה וגם סתם....חברה עידוד ותמיכה.....אני פה.... < גם שוקילידה ילדה בעפולה לפני חודש וקצת....לדעתי היא קצת עסוקה עכשיו
> תמיד שמחות לצרף עוד אמא לחבורה
דרך אגב מתי בספטמבר את אמורה ללדת ?
וברוכה הבאה ושיעבור בקלות
דפנה

frige

New member
הי לך

אני ילדתי את 3 הלידות שלי (אחת מהן כפולה) בבי"ח העמק. הכל ממש תלוי בצוות שנמצא באותו זמן בבית החולים. הלידה של אלעד ואיתי היתה חוויה מתקנת ללידה של הראל. היה שם צוות מדהים. המיילדת שיילדה אותי אז גם ככה יצאה כבר לפנסיה כך שאי מה לדאוג. אני שכבתי חודש בבית חולים כך שהספקתי להכיר שם את כל הצוותים של המיילדות, האחיות והרופאים ואני יכולה להגיד לך שכולם מדהימים. באמת. באמת, כולם בסדר שם. מצרפת לך אם את רוצה לקרוא את סיפור ההריון והלידה של אלעד ואיתי. בהצלחה. שרית

זומבפו

New member
בוקר טוב

שרית - קראתי את סיפור ההריון והלידה של התאומים ומה שיש לי להגיד זה וואאוו !! וחוץ מזה לילדים שלך יש שמות מאוד יפים לטעמי. אז תודה על השיתוף בסיפור , התל"מ שלי 5/9/06 . וכנראה אלד ב"העמק" אני גרה בנצרת עילית.

dafgol

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף לגלות אמהות מהסביבה....יש לנו פה כמה אמהות נפלאות

rby74

New member
זומפו... גם אני נצרתית לשעבר...

גם אני ילדתי בעפולה... לא משהו.. נפלתי על מיילדת מטומטמת פחד....צעקה עליי כל הלידה... ואח"כ אחרי 111 שעות באה אחת צעירה החליפה אותה ולא ידעה מה היא עושה .. בסופו של דבר הרופא יילד אותי לבד...

למעלה