מחפשת המלצות על ספרים!

קרן משם

New member
מחפשת המלצות על ספרים!

מכיוון שאני גרה בחו"ל אין ביכולתי להתעניין ולהחליט על ספרים המתאימים לי.... משפחתי תשלח לי אך אני צריכה לכוון אותה...ומשום מה לא נראה לי שהם יתעסקו עם בחירת ספר (עם קנייה כן אך בחירה לא) ספרים שמדברים אליי הם: *ספרים העוסקים במסדרונות בתי חולים...מתארים מצבים מהצד המיקצועי...מתארים מצבים שונים למינהם...(לא רפואיים) *ספרים העוסקים במסדרונות בתי משפט (מסדרונות זה המחלה שלי
) אני עומדת לסיים כעת את קריאת הספר "התא" ואני ממש מנסה להאיט בקריאה שלא יגמר לי מהר
*ספרים רומנטיים למינהם! אשמח לקבל שמות והמלצות על ספרים, זה יהיה לי לעזר רב! תודה קרן

Horovitz

New member
"בשוכבי ובקומי אישה"

לא זכור לי שם המחברת, אבל זה ספר יחסית חדש (שנה-שנתיים) והוא עדיין נמצא בחנויות. הרעיון המרכזי של הספר אמנם שונה ממה שתארת, אבל הגיבורה היא אחות וחלק גדול מהעלילה מתרחש ב"מסדרונות בית החולים". והוא מתעסק ב"מסדרונות לבה" של הגיבורה. אני בכל מקרה אהבתי את הספר.

המלצות

אני מציעה לך להכנס לרשימות המצורפות שלי, יהודית ושל קובי אלה רשימות מסודות וכל הספרים שלנו מרוכזים בהן הבקשה שלך קצת בעייתית אבל אולי יעזרו לך הרשימות וגם יעזרו לנו לעזור לך יהודית

המלצות

קרן שלום הבקשה שלך מעט בעייתית אני ממליצה לך לעיין ברשימות שלי, יודית ושל קובי. אלה רשימות מסודרות וכל הספרים שלנו מרוכזים ברשימות אלה זה יכול לעזור לך לעזור לנו שנעזור לך... יהודית

Silvi k

New member
ספרי בית משפט

זה פחות או יותר כל הספרים של גרישם.

roni64

New member
רומנטיים, אבל לא רק....

"לך אף פעם לא יהיו חיים טובים" ו"לפחות יצא מזה ספר", שניהם של אתי רן.

דדאלוס

New member
מסדרונות בתי חולים?

כמעט כל ספר של רובין קוק, למשל "עלפון חושים" (Coma) ו"גונבי המוח" (Brain).

Boojie

New member
מסדרונות בתי חולים? "בית האלוהים".

ספר נפלא, ציני, מצחיק, מצמרר וגם נוגע ללב של סמואל שם. על התמודדותם של סטודנטים לרפואה עם ההתנהלות המקצועית בבית חולים. מצד שני, אם האנשים האלה עוסקים ברפואה, הם בטוח כבר קראו את זה. זה כמעט ספר חובה לסטודנטים לרפואה.

למעלה