מחפשת המלצות

BluePrint

New member
לא ממליץ.

אני מזהה העדפה לרוחות רפאים אבל ההשוואה בין סרט בסגנון צילום עצמי לסרט "רגיל", לא תקפה לדעתי. אולי כי אני חושב ש- The Conjuring זה סרט טוב.
&nbsp
מעבר להמשך ל-Grave Encounters שלדעתי טוב כמעט כמו הראשון, לא אוכל להמליץ מבלי לדעת מה חשבת לטוב בסרט אחד ורע בסרט השני.

מה שחשבתי זה ש

נטו שבמהלך The Conjuring השתעממתי וכל דבר שקרה חשבתי ״וואו באמת איך זה קרה לא צפיתי את זה״
וכשראיתי את Grave Encounters נהניתי מההתחלה ועד הסוף (בלי קשר לצילום) מהקטעים המפחידים והמתח שנבנה בצורה מוצלחת מאוד ולא צפויה ועתיקה כמו בTC.
אפשר גם אולי לחדד ולהגיד שאני מחפשת סרטי ״רוחות רפאים״ שיביאו משהו חדש ושיצליחו לעניין אותי כמו בפעם הראשונה שראיתי את GE, ולא בהכרח באותו הסגנון של GE.

(לגבי המשפט הראשון, זה בציניות מוחלטת אם היה ספק)

עוד משהו שנזכרתי לגבי GE זה שהיה את פקטור בית המשוגעים ומחלות הנפש שזה תמיד פלוס אצלי בסרטי אימה.

BluePrint

New member
עדיין מגשש באפילה

מבלי לדעת מה כבר ראית לא אוכל לדעת איך לחדש לך.
בינתיים אוכל רק לומר שהחידושים ל-The House on Haunted Hill, Thir13en Ghosts ו-The Haunting קולעים להעדפה שלך לבית משוגעים.

אלב86

New member
hollows grove - ממש דומה בקונספט

אבל לדעתי יותר מפחיד ומוצלח.
Jessabelle אהבתי, על אישה בכיסא גלגלים שמרגישה שיש איתה בבית נוכחות
Willow Creek הוא לא על רוחות, אלא על אנחנו באוהל באמצע שום מקום ויש משהו בחוץ - אבל מלחיץ בטירוף
paranormal activity הראשון לדעתי מאוד מוצלח, למרות שכולם יורדים עליו משום מה
the pact קצת משעמם ומאבד גובה לקראת הסוף, אבל יש בו סצינות מאוד מוצלחות ומלחיצות (גם-נוכחות מאיימת בבית)
rec גם מאוד מוצלח, לא על רוחות אבל FF כמו ב Grave Encounters, הוא בארגנטינאית או משהו, אבל יש גירסה באנגלית בשם Quarantine (האמריקאים כל כך שונאים לקרוא תרגום שהם פשוט מצלמים מחדש את אותו סרט בדיוק רק באנגלית)

למעלה