מחפשת ולא מוצאת.

kdr

New member
תודה על ההבהרה

אז אני לא סנילי לחלוטין, אתם הנתניתיים. כבר הזמנתי תור למיפוי מוח. מקווה להיפגש גם בטיולים הבאים.

../images/Emo13.gif

לאור מאמציך ,נראה לי שאחלק בקרוב כרטיסי מועדון עם תמונה

kdr

New member
חזרנו מסיור מודרך בעכו העתיקה

מסתבר שלמרות שאנחנו מבלים בעכו לא מעט, יש עוד כמה אבנים שלא היכרנו. היה מקסים, מסתבר שיש לעכו הרבה מה להציע.

kdr

New member
תמונות מהטיול בעכו

לא מזמן התעוררתי אחרי המסע המפרך. עכו תמיד הייתה אטרקציה בעיניי. את הסיור הזה אני עושה בפעם השניה ובטח לא האחרונה. אם תהיה התעניינות, אוכל לארגן סיור גם לפורום. גולת הכותרת הייתה ה"סאונה" - בית המרחץ הטורקי שבעיר. קרני האור מהתקרה הלהיבו אותי, רואים.

תמונות יפות ../images/Emo45.gif

החמאם התורכי עבר מתיחת פנים מאז שהייתי בו האם בתמונות מופיע בית הכנסת התוניסאי? מי היה המדריך?

kdr

New member
תשובותי

היינו רק בבית הכנסת של הרמח"ל, בבית הכנסת צילמתי רק את הפרוכת, הכיתוב לפי ההסבר הפוך בכוונה "ה' ממעמקים קראתיך" ולא ככתוב בתנ"ך בשל דעתו של הרמח"ל. את הסיור הדריך אופיר מהחברה לשימור עכו, בעבר הייתי בסיור עם מדריך בשם עבדו שמסביר הרבה יותר "חי" ולא מדקלם. העלות של עבדו לא הייתה בתקציב הסיור שלנו, הוא יקר יותר (לדעתי שווה כל אגורה). אפשר לראות באתר שלו.

מחפשת ולא מוצאת.

חוות סוסים באזור המרכז לשם רכיבה בשביל הכייף? יש דבר כזה? יש אטרקציות להציע ליום רביעי? באזור המרכז לא להתרחק? תודה מראש.

ווקשה ../images/Emo140.gif

חוות סוסים שאני מכירה באיזור המרכז יש במושב חמיאל ובפארק הלאומי ברמת - גן הצעות לבילוי בחג תמצאי בשרשור המיוחד שפתחנו כאן והוא מצוי בדף למטה...... חק שמייח

למעלה