מחפשת ורדים בזול למזכרת באירוע

sooshi666

New member
מחפשת ורדים בזול למזכרת באירוע

חשבתי לצרף ורד לכל מזכרת מחתונתי, או פרח חינני אחר, אני תוהה אילו פרחים זולים יחסית ויראו טוב והיכן כדאי לקנותם... (אני אזדקק לכ400 כאלו ומחפשת בפחות משקל לפרח...)

sooshi666

New member
כלניות זה יפה!!

זה לא קצת מלכלך אם אני אשים את זה על השולחנות?

../images/Emo187.gifורדים.

רצוי מאוד לחפש מגדל ורדים, או ספקי פרחים , המספקים פרחים לחנויות פרחים ולהתמקח על המחיר. אפשרות שניה, חרציות, בכל גבעול יש כ-7 עד 8 פרחים שאפשר להפריד מהגיבעול, לצרף גיפסנית לקשור בסרט, הם נמצאים בשלל צבעים. רחל אטיאס מעצבת בפרחים.
רחל אטיאס מעצבת בפרחים

sooshi666

New member
חרצית זה רעיון..יש לך עוד פרחים שיתאימו?

אני מעדיפה פרח בודד, להניח על שולחנות האורחים לפני כניסתם לאולם, לכל אורח פרח וברכת הדרך קטנה.....בלי קשירות וכו'.... ורדים קצת מדאיג אותי בגלל הקוצים... האם חרציות הן פרח זול יותר, מעבר לזה שאין לו קוצים?

../images/Emo20.gifליזיאנטוס

את יכולה להשתמש בליזיאנטוס קיטומים, פרח יחסית זול עמיד, הפרח יכול להחזיק עד 3 ימים ללא מים, הוא ישנו בכמה צבעים סגול, לבן, ורוד, סגול לבן, ורוד לבן, משתמשים עים הפרח רבות באירועים. את ההכנה את יכולה להכין יום קודם ללא פחד שהפרחים ינבלו. אטיאס רחל מעצבת בפרחים.

ayalaweiss

New member
גרברה או גרברה מיני

ניתן להשיגן במחיר עלות סביב ה 1 ש"ח ליחידה, תבדקי אצל המגדלים יפה להגשה כפרח בודד הבעיה עם כלניות (חוץ מהלכלוך) זה נושא הפתיחה, פחות יפה להגיש אותן סגורות ואם פותחים אותן יום יומיים בחדר אמבטיה מחומם, ישנו סיכוי כי הן ירקיבו בגבעול... במידה ולא תמצאי ספק פרחים באזורך צרי עימ י קשר אישי ואבדוק עם מקורותי מה ניתן לעשות. בהצלחה!

למעלה