מחפשת חד הורים לחיילים לשיתוף

dubonet1

New member
מחפשת חד הורים לחיילים לשיתוף

אשמח אם חד הורים הורים לחיילים אב או אם לא חשוב שמגדל את ילדו לבד כדי להחליף רשמים ולשתף לעזור ולהעזר תודה

dubonet1

New member
רצה עם זאבים השם הזה רציני?

אשמח להיות בקשר בכיף גם בני התגייס במרץ לצנחנים הבנות התגייסו בינואר ובפברואר לילה טוב כיתב מעט פרטים עליכם .

דובונת...

יש ספר שנקרא "רצות עם זאבים"... כדאי לך לקרוא אותו... אני אם חד הורית ויש לי בן אחד... אנחנו גרים באילת כ-3 שנים. הגענו לכאן מירושלים... את יכולה לשלוח לי מסר ואני אענה לך. איך הבן מסתדר? קשה לו? בני בהנדסה קרבית, ושמעתי שזו טירונות דיי קשה. היו רגעים שהוא נשבר... אך ממשיך הלאה. הוא רצה להיות בחיל הזה.

dubonet1

New member
מכאן לקוח שמך?

תודה אם לא קשה לך למסור לי את שם הסופר מתי בנך התגייס? גם ילדי התגייסו לפני מספר חודשים בני נמצא גם במסלול קשה בצנחנים . כיתבי לי מה שבא לך ואני אכתוב חזרה יש לי סיפור ארוך ומתיש לכן כדאי שנתחיל בצורה קלה

כן...

שם הסופרת: "קלאודיה אסטס"... בני התגייס ב-28 למרץ 05. מאחר והוא בן יחיד, הוא לא היה חייב ללכת לקרבי. אבל זה מה שהוא רצה, ואני חתמתי לו על ויתור. ילדייך התגייסו יחד, או סמוך אחד לשני? כמה ילדים יש לך?

dubonet1

New member
רצה עם זאבים

יש לי שלישיה וכולם התגייסו בהפרש של חודשיים שתי בנות אחת מהן סמלת מבצעים בשטחים אחת בקורס בבית ספר למשפט ואחד בצנחנים המשך יבוא כיתבי לי בינתיים

דובונת...

שלישיה...וואו... זה לא קל ששלושה ילדים נמצאים בו זמנית בצבא... לי רק בן אחד ואני כל הזמן חושבת עליו. הנה, מחר הוא מגיע לשבת...אבל אחרי שיגיע הביתה עם כל הכביסה והחפצים שלו, הוא עולה לאוטובוס לחיפה... לחברה שלו...אז מה אעשה? אני לא אומר לו כלום מפני שאני יודעת שהוא נורא מתגעגע אליה. הוא יחזור ביום ראשון מוקדם בבוקר, ובצהריים הוא חוזר לבסיס. ביי בינתיים...

dubonet1

New member
חופשת החייל המקוצרת

לדעתי יחד עם זאת שאין ספק שהוא מתגעגע לחברתו מן ההגינות שיחלק את זמנו בינה לבינך אך זה כמובן תלוי בכם שום דבר לא ילך תחת לחץ . האם הוא בנך היחיד?

דובונת...

כן, הוא בני היחיד. הוא משתדל לחלק את הזמן שלו הכי טוב שאפשר. בדרך כלל פעם בחודש הוא נוסע אליה לחיפה. מאחר וכרגע הם יוצאים כמעט כל שבת ... אז אכשהו זה מסתדר. נכון שהייתי רוצה שהוא יבלה בבית בכל פעם שהוא יוצא, אך אני לא מוכנה לריב איתו על זה ולהתווכח איתו. וכשהוא נמצא אנחנו משתדלים למצות את זה כמה שאפשר. שבת שלום בינתיים...

dubonet1

New member
הי רצה עם זאבים

איזה קטע אנחנו חיפאים , ברור שלא כדאי ליצור מתח זה רק טבעי שלאט לאט אנחנו ההורים הופכים לשחקן משני ברגע שיש להם או להן זוגיות האם הוא בקשר עם האב ? ישנו אב ברקע?

דובונת...

שבוע טוב... אתם מחיפה... לא נכנסתי לאינטרנט השבת... הבן לא היה בבית, והחלטנו בן זוגי ואני לצאת לים. היינו מיום שיש בערב עד מוצאי שבת על החוף, עם אוהל. הבן חזר מחיפה היום בבוקר, ובשעה 13.00 בצהריים היה לו אוטובוס לבסיס. הוא לא בקשר עם האב... מאז שהתגרשתי כשבני היה בן שנה ו-3 חודשים הוא לא ראה אותו. (וזה לא בגללי... האבא לא רצה להיות איתו בקשר...)

dubonet1

New member
לרצה עם זאבים

אני מבינה שיש לך בן זוג ושנשפכתם על החוף את מסוג האנשים הספונטנים שנזרקים היכן שבא להם? כל הכבוד איך הוא מסתדר עם בנך? אולי הבן אינו לגבי האב צר לי לשמוע . ילדי בקשר רופף עם האב בגלל הסבתא אך הוא מעולם לא סייע לא כספית לא מנטאלית ולא פיזית זה ממש ''ללכת עם להרגיש בלי'' הבן שלך מרוצה מהשירות?

אני אם- חברה לחייל שהתגייס ב...

29.11.04, להנדסה קרבית, אבל אם את לא מחשיבה אותי כהורה אז גם אמא שלו היא חד הורית...גרושה והאב בסביבה בקושי, צריך לרדוף אחריו כדי לשמור על קשר....

dubonet1

New member
לדרדשקסית

הי תודה על תשובתך חבל שהאם אינה יכולה ליצור עימי קשר זה אחרת כשנמצאים במשפחה חד הורית האם את יכולה לספר לי מעט על הבלוגים הבנתי שזה מעין פורום שבו כל אחד מספר את העולה על דעתו מבלי להזדהות תאמיני לי שיכולתי לכתוב אינציקלופדיה ממה שעברתי בחיים. איך אוכל להצטרף לבלוג וכיצד מתחילים? תודה

האם לא יכולה ליצור איתך קשר-

כי היא לא מתפקדת כאמא, לא לחייל שלי בכל אופן....לכן, אני מתפקדת כאמא שלו. פתיחת בלוג היא לספר מה שבא לך, במקום שבו רק את כותבת. אני מניחה שכתבת את "ההשבעה" שלי ולכן את שואלת. זה מאוד פשוט- לחצי על הכרטיסיה "בלוגים" ושם את כבר תראי הרשמה ותהיה לך הנחיה מסודרת.... אם לא- תשלחי לי מסר ואשתדל לעזור...(כמובן שאחרי הסופ"ש כי החייל שלי פה בסופ"ש....) בהצלחה!

dubonet1

New member
בלוגים

תודה בזמן הקרוב משום שהחיילים מגיעים הביתה היום עד יום ראשון

למעלה