מחפשת חוגים במתנסים לילדים בגילאים

peri101

New member
מחפשת חוגים במתנסים לילדים בגילאים

צעירים (גיל 8) ידוע לי שיש פעילויות של חוגים במתנ"סים (במתנס נאות שושנים בחולון לדוגמה) אבל הם מיועדים לנוער ולגילאים בוגרים. האם יש חוגים כאלה או משחקיות או כל מפגש חברתי אחר אחה"צ גם לילדים בני 8 (בליווי הורים כמובן)?

הי פרי

מכיוון שלהרבה מסגרות של צעירים יש יום לימודים ארוך, לא מתקיימים חוגים לילדים אחה"צ (ככל הידוע לי בכל אופן). במידה ואצליכם הלימודים מסתיימים מוקדם, שווה לבדוק עם הורים אחרים אם יש התעניינות בהפעלת חוגים אחה"צ. מנסיון שלי, לא קל ליישם דברים כאלה, מכיוון שהדבר מצריך ליווי של מבוגר והתארגנות מיוחדת של המשפחה. אבל שווה שתדברי על כך עם דורון יו"ר אקים חולון (ואם כבר מדברים על דורוני- אז חג שמח לך יקירי, וגם לך- גלי של משה המקסימה..
לא כתבתי את שמכם בברכה מקודם..סורי
) אז שוב- חג שמח פרי יקרה ונשיקות לקטנצ'יק אורית

peri101

New member
היי אורית

תודה! גם לנו יש מועדונית עד 5:30 אחה"צ, אבל אם אדע שיש חוג או פעילות מסוימת אחרת במתנ"ס, אעדיף לקחת אותו יום אחד מוקדם יותר מביה"ס כדי שיכיר מסגרת נוספת וחברים נוספים. אני מוכנה להיערך לזה ולהיות אתו. אולי יש הורים נוספים שקוראים בפורום הזה ומעוניינים בחוגים? האם דורון יו"ר אקי"ם חולון יכול לענות לי דרך הפורום הזה?

הבעייה בדברים האלה..

זה שכל זמן שהילדים לומדים עד שעה כזו אין לחץ דחוף מצד המשפחות לקחת אותם לחוגים. וחוץ מזה- כמה משפחות כבר יעשו את המאמץ הזה? הרבה משפחות גם לא ניידות וקשה להן, כי כמו שאמרתי זה מצריך התארגנות מיוחדת של לקחת ולהחזיר את הילד. שלא תביני אותי לא נכון- אני לא אומרת שאני מתנגדת לחוגים- להיפך.. אשמח אם הורים נוספים יביעו את דעתם בעניין, אבל רוב הקוראים כאן די פאסיביים אז אל תבני על זה פרי
לגבי דורון- הוא נכנס מפעם לפעם לפורום וגם מגיב אז אני מניחה שתקבלי תגובה ממנו בקרוב. לילה טוב, אורית

peri101

New member
תודה אורית

האם הפסיביות של ההורים כאן היא כי הם איבדו כל תקווה שמשהו יכול לעזור, או שאני נאיבית / אופטימית מדיי או שפשוט עוד לא הגעתי לשלב הזה של אובדן תקווה שמשהו יכול להשתפר אם אתאמץ?

למעלה