מחפשת חוג יוגה למתחילים ברחובות

Tula1

New member
מחפשת חוג יוגה למתחילים ברחובות

שלום, אני חדשה דנדשה בתחום, מעוניינת מאד להתחיל. מחפשת חוג קטן (לא שיעור פרטי) בערך 5-6 אנשים ברחובות, למתחילים עם הרבה סבלנות למישהי "עקומה " כמוני...
מי מכיר מי יודע?

lorikon

New member
יוגה ברחובות

שלום . שמי גיל , בימים אלו אני פותח קבוצה לתרגול יוגה ( עד 4/5) אנשים במושב סיתריה ( 10 דקות נסיעה מרחובות) . אשמח לשמוע ממך ולתתל לך פרטים נוספים בטלפון :052-244753

יוגי בר

New member
דנדשה בשטח

היי לך אז ככה: שיוט מהיר במדור מאמרים תמצאי את רשימת המורים הארצית ושם גם רחובות על המפה. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

gaiegos1

New member
יש בנס ציונה

שיעורים באוירה אינטימית עד 5 תלמידים את מוזמנת לשיעור נסיון חינם צרי קשר בדוא"ל [email protected] או דרך הפורום

ניררז

New member
אשטנגה יוגה ברחובות

הי tula ממש לפני שבוע נפתחה קבוצה של אשטנגה יוגה ברחובות,זוהי יוגה דינמית המשלבת תנועה ונשימה, הקבוצה פועלת במרכז ויסגל (אין קשר ישיר לויסגל, הם רק נותנים את המקום) הקבוצה אינה גדולה, כ 6-5 תלמידים כולם בגילאי 20+ את מוזמנת לבוא ולהתנסות. הקבוצה פועלת בימי ו' ב-9:00 בבוקר אשמח לראותך ניר רז לפרטים נוספים צרי איתי קשר בטלפון 3373487-052 או במייל [email protected]

Tula1

New member
היי ניר-האם הקבוצה היא למתחילים?

והכוונה לממש ממש מתחילים? לצערי ימי שישי אני עובדת לסירוגין אז אני צריכה יום באמצע השבוע אבל תודה על המידע.

ניררז

New member
הי tula1

הקבוצה שלי ברחובות היא מתחילה ממש (התחילה לפני שבועה) היא מתאימה למי שחוץ המילה יוגה לא שמע על יוגה מימיו. צרי איתי קשר ב[email protected] או בטלפון 052-3373487 ואסביר לך על האפשרויות של פעם בשבועיים או יום אחר באמצע השבוע בברכה ניר

naama 222

New member
גם אני מחפשת

היי, גם אני מחפשת יוגה ברחובות. אם מצאת משהו אשמח אם תספרי לי :) תודה.

ניררז

New member
שיעורי יוגה מידי יום ו

הי נעמה שמי ניר ואני מלמד אשטנגה יוגה ברחובות הקבוצה שלי היא צעירה (20+) ונפגשת מידי יום ו' בבוקר. לפרטים תיצרי איתי קשר במייל [email protected] או בטלפון 052-3373487 הקבוצה היא של מתחילים ממש, מפגש ראשון היה לפני שבועה. אשמח עם תתצטרפי. בברכה ניר

למעלה