שלום, אני חדשה דנדשה בתחום, מעוניינת מאד להתחיל. מחפשת חוג קטן (לא שיעור פרטי) בערך 5-6 אנשים ברחובות, למתחילים עם הרבה סבלנות למישהי "עקומה " כמוני...
שלום . שמי גיל , בימים אלו אני פותח קבוצה לתרגול יוגה ( עד 4/5) אנשים במושב סיתריה ( 10 דקות נסיעה מרחובות) . אשמח לשמוע ממך ולתתל לך פרטים נוספים בטלפון :052-244753
הי tula ממש לפני שבוע נפתחה קבוצה של אשטנגה יוגה ברחובות,זוהי יוגה דינמית המשלבת תנועה ונשימה, הקבוצה פועלת במרכז ויסגל (אין קשר ישיר לויסגל, הם רק נותנים את המקום) הקבוצה אינה גדולה, כ 6-5 תלמידים כולם בגילאי 20+ את מוזמנת לבוא ולהתנסות. הקבוצה פועלת בימי ו' ב-9:00 בבוקר אשמח לראותך ניר רז לפרטים נוספים צרי איתי קשר בטלפון 3373487-052 או במייל [email protected]
הקבוצה שלי ברחובות היא מתחילה ממש (התחילה לפני שבועה) היא מתאימה למי שחוץ המילה יוגה לא שמע על יוגה מימיו. צרי איתי קשר ב[email protected] או בטלפון 052-3373487 ואסביר לך על האפשרויות של פעם בשבועיים או יום אחר באמצע השבוע בברכה ניר
הי נעמה שמי ניר ואני מלמד אשטנגה יוגה ברחובות הקבוצה שלי היא צעירה (20+) ונפגשת מידי יום ו' בבוקר. לפרטים תיצרי איתי קשר במייל [email protected] או בטלפון 052-3373487 הקבוצה היא של מתחילים ממש, מפגש ראשון היה לפני שבועה. אשמח עם תתצטרפי. בברכה ניר