מחפשת חלק מאבא ארך רגליים

Sparks

New member
מחפשת חלק מאבא ארך רגליים../images/Emo63.gif

אם למישהו יש את הספר באנגלית ויוכל להקליד לי את הכתובת שנמצאת בתוך הספר של הגיבור אודה לו מאד הכתובת בעברית היא משהו כזה (מהזכרון החלוש שלי) אם ספר זה ירחיק נדוד ירחיק נדוד יותר מדי אז קטוף אוזניו כי יעמוד ושלח אותו ישר אלי. ועוד בקשה, אם מישהו יודע מהו המונח לכתובות כאלו (מעין הצהרת בעלות בחרוזים על ספר) אודה גם לו
ספארקס

Sparks

New member
עם האוכל בא התיאבון

אני מנסה לאתר שני ספרים נוספים, כל עזרה תתקבל ברכה 1. "כל אגדות הנס כריסטיאן אנדרסן" ספר ילדים בכריכה קשה אדומה, איורים בשחור לבן. כולל בתוכו את הסיפור "קלאוס הגדול וקלאוס הקטן". 2. מנסה לאתר כבר שנים ואפילו איתמר עוד לא הגיב בנדון ספר ילדים ישן מתורגם. די ארוך לגבי ספר ילדים מספר על ילדם המקבל מכונית מופלאה שיכולה לעשות כמעט הכל בעקבות משאלה מקרית. אשמח על כל שביב מידע. ספארקס

friend9

New member
מס' 2

מכונית הפלא / מאת הנס שטרים. נסה לפנות אל בנו של המחבר, גם הוא הנס שטרים, ברחובות. אולי הוא יוכל לסייע לך.

Sparks

New member
היום קיבלתי את השם הזה משני מקורות

הבעיה היא שאני לא בטוחה שזהו הספר מכיוון שעד כמה שהזכרון שלי מגיע הספר שאני מחפשת לא היה מאוייר. ומה שמצאתי בחנות של איתמר כולל איורים. אם תוכל לומר לי בוודאות את העלילה אודה לך מאד. ספארקס

friend9

New member
מכונית הפלא

הספר מאויר בידי ולטר טריר. יותר אין לי פרטים.

TheHead

New member
היי נחשי מה

http://digital.library.upenn.edu/webbin/gutbook/lookup?num=157 הספר הזה יצא בפרוייקט גוטנברג. תורידי אותו למחשב באנגלית ותמצאי את זה שם.

TheHead

New member
אוקיי, מסתבר שיש את זה גם בטקסט סתם

In two minutes more when this letter is finished I am going to settle down to a book which I found in the attic. It's entitled, On the Trail, and sprawled across the front page in a funny little-boy hand: Jervis Pendleton if this book should ever roam, Box its ears and send it home. אין לי מושג אם יש בכלל מונח ל"הצהרות בעלות" כאלו. so you owe me one ;) למקרה שאת מוצאת את זה.

Sparks

New member
תודה איך לא חשבתי על זה?

תמיד אני ממליצה לאנשים לחפש שם.... וכן אני הולכת לחפש קצת, כי אני זוכרת שיש לזה מונח. ספארקס

Sparks

New member
המונח להצהרות בעלות ....

הוא BOOKPLATES והמאמר שכלול בעמוד הזה מצטט גם את ההיא מאבא ארך רגליים.

למעלה