מחפשת טיפים למעבר לחו"ל עם חתולה

מחפשת טיפים למעבר לחו"ל עם חתולה

שלום לחברי הפורום,
משפחתי ואני טסים לחו"ל למספר שנים יחד עם החתולה שלנו שהיא בת 11 שנים.
אני מחפשת טיפים והמלצות ממי שחווה או מכיר איך מעבירים בקלות את הטיסה לחתולה, מדובר בטיסה ארוכה, ואיך מרגילים אותה לסביבת חיים חדשה.
לפני מספר שנים עברנו דירה וזה היה המעבר היחיד שלה עד כה. בזמנו היא הסתגלה לסביבה החדשה תוך מספר ימים מועט.

אשמח לעצות בנושא.
תודה!

InnerBeauty

New member
עשינו את זה ��

לפני חודשיים קרה הדבר שחששתי ממנו יותר מכל. .. טסתי לארה"ב עם שלושת חתוליי... וכמה שפחדתי מהיום הזה... וכמה שדחיתי אותו והתכוננתי אליו... עדיין סוג של סיוט. והדבר שהכי חששתי מפניו זה נושא ההתאפקות שלהם. מסכנים. אבל החדשות הטובות שזה עובר. הם שוכחים. אשמח לדבר איתך בפרטי יש לי מלא עצות. לרבות ארגז חול שבניתי בתוך כלוב טיסה גדול של כלב. החתולים שלי חירבנו בו כבר בדרך לנתבג. מאד שמחתי. אני לא ניכנסת לפורום הזה והגעתי בטעות דרך גוגל. למזלך ��. אז כתבי לי מייל: [email protected]

Yukita

Active member
מנהל
עברתי בזמנו עם חתולה בת 13

עבר בשלום, אם כי היתה לנו בעיה עם נציג חברת תעופה (ישראלית...) שסירב להבין שהמדינה אלעה נכנסים דורשת שהעתקי המסמכים הנוגעים לחתולה יהיו מודבקים לכלוב מבחוץ, הוריד את כיס הפלסטיק עם הניירות ובגללו החתולה כמעט הוחזרה לארץ והיה צורך בתשלום קנס משמעותי.
&nbsp
אני מקווה שכיום קל יותר להעביר בע"ח, אבל העצה הטובה ביותר היא עדיין לבדוק שבע פעמים כל דרישה חוקית ולוודא שממלאים אחרי כל הדרישות. אני בזמנו יצרתי קשר עם הנציג הממשלתי המתאים של המדינה אליה נסעתי (אנגליה) כדי לוודא מה צריך, לא הסתפקתי בקריאה באינטרנט.
&nbsp
בלינק להלן אמנם מדברים על נסיעה עם כלבים, אבל לא מעט מהמידע והעצות הפרקטיות לגבי הרגלה לכלוב טיסה, סידור הכלוב והתארגנות חוקית מתאימים גם לנסיעה עם חתול:
&nbsp
http://www.dogslife.org.il/4505-2/4559-2/4543-2/

למעלה