מחפשת טיפים לתופעות לוואי

dvorabr

New member
מחפשת טיפים לתופעות לוואי ../images/Emo101.gif

שלום, לאבי יש מיילומה והא עבר לפני כשנה השתלה שניה של מח עצם שהוצא ממנו מבעוד מועד. כרגע יש לו כל מיני תופעות לוואי שהעיקרית היא פצעים בפה ובשפתיים דבר שמאוד מקשה עליו לאכול ובכלל מטריד וכואב באופן כללי. מישהו מכיר אולי איזה טיפ להפחית מהכאב ולהקל על ההרגשה הנוראית? תודה על העזרה

מיליתו

New member
מיץ חרובים

קצת קשה להשיג את המיץ עצמו (לפעמים יש בכפרים ערביים), אבל בחנויות טבע יש מעין ריבת חרובים. מורחים את זה על הפצעים ואפשר גם לבלוע (אם זה לא עושה בחילה). אחרי ההשתלה שלי עשיתי ממש שטיפות פה כמה פעמים ביום עם מיץ חרובים.

NiR AbR

New member
על אותו רעיון של מיליתו...

יש מוצר טבעי בבתי המרקחת שמיועד להקל על אפטות (פצעים כאלה בפה) שגם הוא מבוסס על מיץ חרובים ועוד כל מני צמחים... אני לא זוכר את שמו, אבל פעם קנינו בבית מרקחת רגיל.

היי דבורה

סליחה על התגובה המאוחרת. הפצעים בפה בגלל הטיפולים הם תופעה מאד לא נעימה שיכול להיות פשוט להפתר ממנה. הפצעים נגרמים בעצם בגלל הפגיעה בהתחדשות התאים ולכן אין תחלופה של רקמת עור בחלל הפה. אני ממליצה על כדורי אבץ עם נחושת. בכל חנות טבע יש (גם ב GNC). קוראים לזה ZINC PICOLINAT ומתוך נסיוני, בכל יום בתקופת הטיפולים לקחתי כדור אחד וכשהרגשתי שמתחיל להתפתח משהו לקחתי שניים ופשוט לא היו לי פצעים. אז אמנם כל אחד מגיב אחרת אבל אני מניחה שאם לא להעלים את הפצעים כליל, אז להפחית את הווצרותם ואת משך קיומם, אני בטוחה שזה יכול לעזור. רק בריאות גלי

dvorabr

New member
אנחנו בהחלט ננסה את ההמלצות

שנתתם, אני מאחלת לכם המון בריאות והחלמה מהירה מהמחלה תודה לכולכם

רז1949

New member
פצעים ב-פה

היי , קראתי באיזה מקום , בהתייחס ל-הפטות בחלל הפה , כי עם הופעתן , יש לגעת במקלון של חנקת הכסף agno3 . צויין , כי הנגיעה כואבת לרגע , משחירה המקום ומחסלת הכאב . כמו כן , צויין , כי לאחר 2 ארועים מטופלים , עוברת התופעה . ההמלצה מיוחסת ל-פרופסור יודסין רפאל . לא יודע אם הדבר מתאים לחולים אונקולוגיים , בכל מקרה , שווה בדיקה מול הרופא המטפל .

קוצוני

New member
יש לי פיתרון שאני בעצמי השתמשתי

א. רפואה שלמה ב. גם לי קוראים אבי ג. היה לי לוקמיה לפני 3 שנים וכידוע שהתופעה שהזכרת היא אחת מחמש התופעות מכימותרפיה. הפתרון לכאבים זה שתית ברד ושתיה קרה ואשד ולבן קרים וזה מרגיע. לגבי השפתים יש משחה פראפין לבן והיא מעולה. אבי תחזיק מעמד. אני עוד שבועים מתחתן

למעלה