מחפשת טנקטורות לניקוי כבד

מחפשת טנקטורות לניקוי כבד

שלום לכולם
אני מחפשת מקום איכותי המוכר טנקטורות איכותיות ובריכוזים גבוהים על מנת לנקות את הכבד. אני מודעת לזה שבוודאי אי אפשר לפרסם על גבי הפורום אבל אני ממש אשמח לקבל מסרים -מסתבר שלאחר טיפול בראקוטן שלקחתי הכבד שלי זקוק לניקוי -ודחוף! הבנתי שהטנקטורות שמוכרים בבתי הטבע למינהן מכילות ריכוזים ממש נמוכים של חומר לכן אתם תקוותי .... תודה מראש.

arlot

New member
איזו שאלה מדהימה ,בדיוק אני שאלתי

את עצמי אייך לנקות את הכבד , מדהים!

עכברה שלום

ישנם צמחי מרפא ושמנים שעוזרים לטהר את הכבד. יש פורמולה לניקוי כבד מצמחי מרפא שניתן לקנות בחנויות טבע לעשות חליטות ולשתות כמה שצריך. רצוי להתיעץ עם רופא או מישהו מקצועי אחר שמכיר גם את ההסטוריה הרפואית שלך, מישהו שאת סומכת עליו לפני שאת הולכת לקנות.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה עכברת העיר../images/Emo20.gif

הנה תשובתי לכם. יש טינקטורה מעולה שניתן להשיג בבתי-מרקחת "שבידן-ביטר"הינה תרכובת צמחים טבעית מופלאה,בעלת טווח פעולה רחב ביותר. זוהי למעשה פורמולה אדפטוגנית,שמתאימה את עצמה למצב. התרכובת עובדת על איזון הכבד וכיס-מרה. ניתן להגדיר את הכבד כאיבר המטבולי המרכזי בגוף האדם. הכבד בלוטה שמייצרת מיצי עיכול ומיץ מרה,כמו כן מפרק הכבד רעלים כמו מתכות כבדות וכימיקלים. יחודו של השבידן-ביטר הוא בהרכב הצמחים וביחס הפעולה בינהם. הצמחים פועלים על-פי עקרון הסינרגטי כלומר,התוצאה הסופית של הפעולה שלהם גדולה מפעולתם של סך כל המרכיבים. הפעילות היסודית של "השבידן-ביטר"היא בטיהור הדם. צירוף הצמחים פועל לניקוי תאי-הגוף הרקמות,והדם,ע"י המרצת פעולות הכבד הכליות והמעיים. מטהר את מערכת הדם ומביא במקרים רבים להפגת-עייפות,עירנות,שחרור מאלרגיות,ומכאבים ראומטיים. הביטר הינו אנטי דיכאוני רב עוצמה בהיותו מאזן מרידיאני של לב-מעי-דק. התרכובת מורכבת מ-11 סוגי-צמחים. המשך יום נהדר.

תודה רבה לכם על התשובות ואביבה

תודה מקרב לב על התשובות המעמיקות שלךשמרגישים על גבי האינטרנט שהן ניתנות מכל הלב........

למעלה