מחפשת ידיד להתכתבות

Bar k

New member
מחפשת ידיד להתכתבות

כל משאני רוצה עכשיו זה רק ידיד אמת לדבר אתו, זה לא שאין לי ידידים להפך יש לי המון פשוט כולם חברים של החבר שלי ומה שאני אגיד להם עלול להגיע ויגיע אליו. אני רוצה מישהו שיוכל לבטוח בי כמו שאני אבטח בו לספר איך עבר היום לשתף בבעיות, פשוט להיות ידידים מאוד טובים, אני יודעת שבשביל זה יש חברים קרובים ומאוד טובים. יש לי חברה מאוד טובה כך כולם חושבים אבל היא פגעה המון, היא לא הייתה שם כשהייתי זקוקה לה היא דברה עליי מאחורי הגב אבל היא לא יודעת שאני יודעת וממשיכה להיות חברה שלי כאילו הכל בסדר, הדבר שהיא עשתה ששבר את כל האמון שלי (אני כזאת שלא משנה כמה שיפגעו אני אתן הזדמנות שניה ושלישית ואפילו רביעית) היא סכסכה יותר נכון ניסתה ביני לבין החבר... אז אני כולה מחשפת מישהו לדבר אתו לשתף רגשות ולהחליף חוויות עמכם התודה בר .ק.

Mind_Thief

New member
אפשר...

להציע את מועמדותי למשרה? יש לי את כל הכישורים הנחוצים, אני גר ממש רחוק מבערך כל מקום ויש לי המון זמן חופשי ככה שאני די משועמם מספיק להקשיב לכל דבר... יש לי גם תואר זבלן מוח מכמה וכמה מומחים בנושא... התקבלתי? פני אלי עוד היום לקבלת פרטים נוספים בתוכנת האיי סי קיו הקרובה לביתך... מספרי הוא: 48617308

Bar k

New member
חבל שלא כתבת שם

אבל מודה לך שתסכים להיות ידיד נפש שלי אם תרצה משהו תפנה אליי בברכות לבביות בר

e-shfiyut

New member
רק חבל שלא כתבת משהו בפורום מקודם...

יש פה הרבה עם תואר זבלן מוחי

MajoR_ToM

New member
אפשר לנסות ...

אבל אני במקומך לא הייתי מחפש באינטרנט לא יודע קשה לפתח ידידות אמת ע אדם - במיוחד כשזה המטרות המוצהרות שלך . אבל בעצם ? למה לא ? ה ICQ שלי -553388886

e-shfiyut

New member
hey

אתה מאלה עם הפרוטקציות במספרים של האייסיקיו... כיף לך...

MajoR_ToM

New member
איזו פטרוקציות ?

מספר נורמלי לגמרי .. לקורט יש מספר עם איזה 2 ספרות פחות ....

e-shfiyut

New member
אל תקח ללב...

רק אמרתי שהמספר שלך קל... יותר משלי לפחות... וחוץ מאחד ברשימה שלי שיש לו מספר בסגנון 1111128.... גם לו כיף... וזו הייתה סתם הערה.. לירן

למעלה