מחפשת יועצת הנקה באזור כפר סבא

מו של מו

New member
מחפשת יועצת הנקה באזור כפר סבא

שלום לכולן!

אני מתחילה מחר שבוע 30 להריון עם תאומות זהות. זהו הריון ראשון שלי, ואני רוצה מראש לקבוע עם יועצת הנקה שתגיע אלי הביתה אחרי הלידה ותעזור לי ללמוד להניק כמו שצריך.

יש לי כמה שאלות לגבי זה:
1. האם כדאי להיפגש עם יועצת הנקה לפני הלידה, או שאין טעם?
2. כמה זמן אחרי הלידה כדאי לקבוע את היעוץ?
3. החל ממתי אפשר ללמוד להניק את שתי הבנות ביחד?
4. האם יש לכן המלצה על מישהי באזור כפר סבא? אני מעדיפה מישהי שתוכל לעזור לי גם עם הכנת סדר יום.

המון המון תודה וסופשבוע נפלא!

עלמתיה

New member
ממליצה על שירה בן דוד מכפר סבא

היא גם דולה, גם יועצת הנקה, גם מדריכת בייבי יוגה ובאופן כללי מלווה בכל תחום ההריון, הלידה והתינוקות.
היא מאד נעימה ומקצועית ושווה לך לדבר איתה לפני הלידה.

יועצת הנקה באיזור כפר סבא

הי מו

ברוכה הבאה,

אני חושבת שכדאי מאוד להיפגש עם יועצת עוד לפני הלידה.
(גם אני בעצמי נפגשתי עם יועצת הנקה שמתמחה בתאומים לפני לידת התאומים,למרות שהיה לי נסיון מקצועי ואישי בהנקה..)
אני חושבת שיש הרבה מה ללמוד עוד לפני הלידה וזה מאוד יכול להקל ולמנוע בעיות אחרי.
אם הפגישה היא אחרי הלידה - אז כמובן כמה שיותר קרוב ללידה, אבל - כמובן תלוי במה שקורה בפועל. אם יש בעיות או קשיים -אז חשוב לטפל בהם כמה שיותר מהר.
יש מאהות שמצליחות להניק מייד בהתחלה ביחד, ויש כאלה שצריכות קצת יותר זמן כדי להתאמן אחת על אחד ואז לנסות יחד. צריך לזכור שמעורבים פה גם עוד שניים קטנים.
סדר יום קצת קשה לקבוע מייד על ההתחלה.. אבל אפשר לעזור לארגן קצת את ההתנהלות.

את יכולה להיכנס לאתר של עמותת יועצות ההנקה המוסמכות IBCLC בישראל ולראות מי מגיעה לאיזורך.
http://www.iaclc.org.il/

נסי לחפש מישהי שמתמחה בתאומים.
גם אני מגיעה לביקורי בית באיזור הזה.

בהצלחה, אנחנו פה לעזור
המשך הריון קל ומשעמם
וכמובן חתימה טובה

מו של מו

New member
אין לי מושג איך מטפלים בתינוקות

אני מניחה שיש דברים שצריך לדעת - מתי עושים אמבטיה, כמה פעמים ביום להניק, עוד דברים שאני בטח לא חושבת עליהם אפילו.

למעלה