מחפשת כוחות - יש למישהי לתרום ???

orly_lucky

New member
מחפשת כוחות - יש למישהי לתרום ???

החודש הייתי כל כך אופטימית ושמחה ורק מחשבות טובות וכל מה שרק צריך כדי להצליח, אך המכשפה האדומה תפסה אותי ממש לא מוכנה- בדיוק אתמול בערב לפני השינה. לא יודעת מה לעשות, בכיתי כל כך הרבה וכשהתייבשו הדמעות נשארתי קצת מבולבלת- אני מתלבטת אם להמשיך בהזרעות (הזרעה שלישית) או לעשות הפסקה של חודש כי אני ממש, אבל ממש עייפה מהמרוץ הזה. מצד שני אני אומרת לעצמי "אם עם ארבעה- שישה זקיקים אני לא מצליחה, מה זקיקון טבעי אחד כבר יכול לעזור, מבאס אותי להוריד לי את סיכויי ההצלחה בכל כך הרבה אחוזים.... והכי משגע אותי שנמאס לי לשמוע שהכל תקין, כם כמה שזה נשמע רע "אי פריון על רקע לא מוסבר" פשוט מוציא אותי מדעתי, (יש לי כבר ילד גדול ללא טיפולים) אך מעל שנה לנסות ללא הצלחה מתחיל להראות לי ממש לא מקרי וגם בסטטיסטיקה נורמאלית זה בכלל לא מסתדר. בקיצור מקווה לעבור מהר את המשבר ולהתחיל שוב, אבל במה לבחור - מנוחה או עוד חודש טיפול....אני ממש מיואשת כבר.

מרב.

New member
כשעייפים- נחים

ואם את אומרת בעצמך שאת כל כך עייפה, אין בכלל התלבטות. כוחות אין לי כלל וכלל לתרום, אני מחפשת את שלי
הטיפולים גוזלים הרבה כוחות נפש, ואת עוד צריכה להשקיע הרבה בילד שכבר יש לך בבית, ואני בטוחה שזה לא קל, ואם לי יש את הפריבילגה של התפרקות לרסיסים ובכי ללא מעצורים ובהיה בקירות- לך אין את זה. ההפסקה חשובה, כדי לשמור על שפיות, שלמות, חיוניות. חודש אחד של הפסקה לא יעלה ולא יוריד, פרט לשינוי המזל בו יוולד הילד
לכי על הפסקה, תנשמי קצת, תבלי, תכייפי, תתפנקי, ותראי לבד כמה תיסחפי לתוך זה, כמה זה היה דרוש לך. שתשובי להיות אורלי-בת-מזל, מרב

רומי 007

New member
אורלי יקירתי

בימי הראשונים בפורום נדהמתי מהתשובות לשאלה מהסוג שלך. כל הבנות הותיקות המליצו על הפסקה בעוד שאני רק חשבתי על שעיטה קדימה ועל בזבוז זמן. אבל, כנראה אין חכם כבל נסיון, ועכשיו אחרי 3 חודשי הפסקה, אני עוד לא ממש מרגישה שיש לי כוח להתחיל שוב. הפסקה היא חשובה ובמיוחד אם הגוף שלך מאותת לך שהוא צריך את זה. חשבי על זה כך: הרי הגוף הזה (והנפש, שאותה אנחנו תמיד שוכחים בהקשר שלנו) צריך אנרגיות כדי לקלוט הריון. אם לא תתני לעצמך לנוח - את מזיקה לעצמך. לכי אחר התחושות. אני חושבת כמו מרב, שחודש לכאן או לכאן לא ישנה. גם לי יש ילדה גדולה וגם אני עייפה. צריך לעצור, להתחזק ולהמשיך בדרך.

נוג

New member
שולחת לך ../images/Emo77.gif

הי, לפעמים נגמרים הכוחות ולפעמים גם האופטימיות חומקת בדלת האחורית. וכל מה שנותר לנו אחרי חודשים של טיפולים זאת עיפות ולאות נפשית ופיזית. במצב שכזה הפסקה חופשה או לעשות משהו שלא קשור לטיפולים עוזר לנו לקחת עוד נשימה עמוקה ולצבור כוחות כדי להמשיך במרוץ אחרי משאלת התינוק. אני שולחת לך
זאת בעצם גם תיבה בה ארוזה אופטמיות ורודה, כוחות ואבקה להגשמת משאלות. שיהיה בהצלחה נוג

yaelhul

New member
נוג, אולי נשארה לך על המדף גם

אבקת תינוקות ??? כן, זו האבקה בצבעי ורוד כחול כסף וזהב, ההיא בקופסא השקופה, שמחירה נשקל בזהב... אני מחפשת אותה כבר 3 שנים ועוד לא מצאתי. כנראה שכל החברים שלנו, עם ה-2 ו-3 ילדים גמרו את המלאי בחנויות. טוב, אז אנחנו נעשה ילדים בלי אבקה. הילדים שלנו יהיו אמיתיים ולא עשויים מאבקות אינסטנט
יעל

נוג

New member
יעל שולחת גם לך ../images/Emo77.gif

מקווה שבשי או התיבה תמצאי קצת אבקה או משהו למזל או כל דבר בכלל
נוג

טלי2

New member
מזדהה עם רומי

גם אני בהפסקה, גם לי קשה לחשוב על חזרה לטיפולים קונבנציונלים (אני כן בטיפולים רק שהם קצת שונים), אני מאמינה שמה שיכול להעלות את הסיכוי שלך להכנס להריון היא שתקשיבי טוב לגוף שלך, תראי מה הוא מנסה לומר לך, ותעניקי לו את מה שדרוש לו, ואם מה שדרוש לו כרגע זה מנוחה, תני לו אותה, כמו רומי אני חושבת שהגוף וגם הנפש זקוקים לכוחות על מנת שיוכלו לקלוט את ההריון.

נועם@בת

New member
יש לי כמה גרמים ספייר אורלי

אבל זה בזכות הפסקה של 9 חודשים שעשיתי. אין לי ילדים ואני בת 42, הגעתי למסקנה שאם אני רוצה להיות שפויה, רוצה ילד, ורוצה גם לגדל אותו- אני חייבת לעשות הפסקה. ה
הביולוגי שלי כמעט ריק מחול- וכנ"ל כנראה גם השחלות והזקיקים שלי
, אבל אצלי זה היה להפסיק או לחדול. פשוט לא עמדתי בזה יותר. תחשבי מה את יכולה להפסיד? יהיה עוד חודש הפרש בין הילדים שלך? יהיה חודש אחד בלי איקקלומין/פרגונל/גונל או סתם חיטוטי US בבפנוכו שלך? יהיה חודש אחד שבו אולי פשוט תעשו אהבה כי בא לכם, ולא כי צריך לעשות ילדים? לי זה לא נראה הפסד כל כך גדול. איכשהו זה מצטייר כמו רווח נקי.
ענק אורלי, וקחי קצת כוח ממני. אבל אל תשתמשי בו לעוד סיבוב החודש. קחי אותו לעצמך, לבעלך ולילד. תגמרי מהר להיות עצובה, ותנוחי לך. אנחנו והסירה נחכה לך כאן גם בעוד חודש. מקסימום יהיו עוד כמה בנות שיעברו לפורום השני ויפנו לך מקום טוב ליד ליד המשוטים.
שבוע טוב נועם

אנחנו לא בטריה אנרג´ייזר.....

גם אני שומעת את המשפט "פוריות על רקע לא ידוע" כבר שנה. כל רופא אומר לי שכבר היו צריכים להיות לי מספר ילדים והם לא רואים סיבה לבעיה. זה עוזר לי ? לא ! בחודשיים האחרונים עשיתי הפסקה מטיפולים ואפילו ניצלתי את ההפוגה לנסיעה נעימה לחו"ל. ולעשות סקס עם הבעל לא בהוראת רופא...בכלל שגעון. בקיצור, אין סיבה לא לקחת הפסקה. זה רק מחזק ומחדש כוחות להמשך המאמץ. אז תעשי טובה לעצמך ותנוחי קצת. אנחנו לא בטריה של אנרג´ייזר שהולכת והולכת והולכת.....

רומי^^

New member
היי ../images/Emo2.gif המכשפה טעתה בדרך!!!! היא

אמורה להגיע אליי!!!! אני כל כך מחכה לה כבר!!!תסיימי איתה מהר מהר ואני מבטיחה לך - אם תוכלי לשלוח לי אותה בדיוור ישיר - אני אשלח לך כמה טונות של כוחות!!!! מילה שלי!!

נוג

New member
לרומי, ../images/Emo3.gif

הי, עם היא תהיה בסביבה המכשפה האדומה וחמודה אשלח לך אותה במהרה. אני מקווה להתחמק מאחותה התאומה המכשפה הרעה, אך המרשעת לביקור אלי תגיעה ,לא רצויה ולא אהובה. אני לך מבטיחה לשלוח גם אותה שתהיה נחמדה ומועילה.
נוג

לימי5

New member
היי! מה זה הדיכאון השתלט פה? ראשית

אם את עייפה אז אולי כדאי באמת לקחת פסק זמן של חודש ולנוח! כי במתח זה במילא לא יועיל ! גם אני הייתי בהפסקה של חודש וחזרתי עם כוחות מחודשים. שנית, נא לא לזלזל ביכולת של הזקיק האחד והבודד שמסתובב לו שם!!!! גם אני דיברתי כמוך לפני כמעט 3 שנים ובהזרעה שביעית עם אותו זקיק בודד וחסר סיכוי הצלחתי ויש לי ילדה שאוטוטו בת שנתיים. אז שיהיה לך המון בהצלחה ולא להתייאש כ"כ מהר!!!

orly_lucky

New member
כרגיל חיממתן לי את ה- ../images/Emo23.gif

רק עכשיו ראיתי את התגובות,תודה לכולכן על העידודים, בכל מקרה כח הרצון גבר אצלי הפעם על העייפות הפיזית - החלטתי עוד חודש נסיון נוסף ובמלוא המרץ. מקווה לא להשמע כמו תקליט שרוט בעוד חודש.... ושוב תודה ובהצלחה לכולכן.

למעלה