מחפשת כל עזרה אפשרית

מחפשת כל עזרה אפשרית

שלום לכולם! ושוב תודה על התמיכה שקיבלתי ממכם בפורום רציתי להודות לכל האנשים שהפנו אותי לאמותות שכרגע אני בקשר ובהמשך יוכלו לעזור לי . רציתי לבקש ממי שיכול לתרום כל דבר שיוכל לעזור לי בהמשך אני כרגע נכנסתי לחודש שישי ויש לי שתי בנות בדרך... אני נורא לחוצה ואין לי הורים שעוזרים וה''אבא'' לא בקשר. אני בת 20 ועקב שמירה אסור לי אפילו לעבוד. אני מחפשת 2מיטות לתינוק סלקלים ועגלה וכל דבר שיוכל לעזור קיבלתי כמות גדולה של בגדים שתעזור לי ב3חודשים הראשונים אבל אשמח לקבל מה שיש. אני כרגע מתגוררת אצל הדודים ברעננה ויש לי אפשרות לסדר שינוע מכל איזור השרון-מרכז . בבקשה אשמח לעזרתכם ושוב תודה מכל הלב

נועית10

New member
למסירה עגלת תאומים+בגדים

להלן קישור להודעה, שלחי מסר לתורמת.

נירה63

New member
ראשית ברוכה הבאה ומזל טוב.

הגעת לכאן ואני בטוחה שהחברים והחברות כאן יעשו וישתדלו לעזור לך. ראי, לאט לאט נתארגן וטוב שפנית אלינו מבעוד מועד ולא בשנייה האחרונה. מיטה ולול יש לי וזה נמצא בכרמיאל אצל אח שלי, אבל.......... הוא מגיע פעמיים בשבוע לנתניה, ו/או בסוכות אהיה באיזור השרון כך שבהחלט ניתן להעביר לשם , ומשם לאיזור רעננה או ש....אני יכולה להעביר גם לאיזור של כוכב יאיר ומשם תצטרכי את לשנע אליך, תחשבי, לא לחוץ וכתבי לי במסר מה מתאים. מה עוד?? בגדים יש לי עבורך. מוצצים חדשים יש לי, סבון לתינוק חדש יש לי- אשמור עבורך.

תודה על התמיכה

נירה תודה רבה אני אשמח עם תוכלי ליצור איתי קשר. יש לי משפחה ברעננה כך שמשם לא תהיה בעיה מספר הטלפון שלי הוא 0525999131 אשמח לשמוע ממך , שוב תודה . נ.ב אוכל לאסוף מנתניה עם יהיה צורך תודה ליסה

יה-יה

New member
יש לי מיטת תינוק בשבילך

המיטה צבועה בסגול. מאד מתוקה. בלי מזרן. אני גרה בתל מונד! אשמח לתת לך אותה! יה-יה

מיטת תינוק

רציתי לברר עם יש אפשרות לקבל את המיטה. מספר הטלפון שלי הוא 0525999131 אשמח עם תצרי קשר עם עדיין אקטואלי ליסה

כל עזרה אפשרית ושוב תודה לכולם על התמיכה

רציתי להודות לכולכם על העזרה והתמיכה . שיהיה שבוע מקסים לכולם שוב... אשמח לקבל כל מה שאפשרי לתינוקות זה הריון ראשון עם תאומים ואני די לחוצה ולא בטוחה בכל מה שאצטרך עגלת תאומים , סלקלים, מיטת תינוק, משחקים , חיתולי בד וכל שאר הדברים שכל הורה יודע ... אוכל לארגן שינוע במיוחד באיזור מרכז ואיזור השרון אך אוכל לנסות גם בחלקים אחרים עם יהיה צורך . אז בבקשה כל עזרה תתקבל בברכה אני רק רוצה שלבנות לא יהיה חסר כלום ושאוכל להתמקד בלטפל בהן כשהן יגיעו יש 3חודשים כך שיש לי זמן לארגן מה שאפשר לילה מקסים לכולם ושיהיה שבוע טוב ליסה

:מחפשת מיטת תינוק וכל מה שיוכל לעזור לתאומים

מחפשת צעצועים לתינוקות , מיטת תינוק סלקלים חיתולי בד בגדי תינוקות כל מה שאפשר שיוכל לעזור.

שיהיה לכולם יום מקסים ותודה לכולכם על התמיכה

רק רציתי לאחל לכולם שיהיה יום מקסים ולהודות לכולכם על העזרה

צריפינה

New member
../images/Emo23.gifתודות מכל הלב

ל-5 סיגלי ולשכנתה דורית -על תרומת ציוד, כמו חדש, ליולדת טריה בחיפה. לבתו של ארומהרוני - על בגדי NB, סדינים וחיתולים. לניצן72, המתוקה, הלואי ירבו כמותך בישראל. למרבה ידיים-על תרומת שני ילקוטים לביה"ס. שיהיה לכולכן שבוע נפלא

המון הערכות ותודות

יש לי בלב אלייך את ממש נותנת לי תחושה טובה בתמיכה שלך ובעזרה אני בטוחה שהיה לך מה לעשות בשביל עצמך והקעת את המאמצים האלו בי אני מאחלת לך תמיד להיות בצד של זו שעוזרת ולעצמי להיות לצידך בקרוב ולעזור לך לעשות טוב לאנשים שבאמת זקוקים לקצת טוב בחיים כמו שאני כרגע, אין סוף לתודות ולדמעות שיש לי בפנים עם כל מה שאת עושה בשבילי. לגבי האירוח אני עוד צריכה לקבל תשובה מהמשפחה אולי נתארח אצל מישהו מהמשפחה, אז כרגע אולי נוותר על זה? אני מודה מודה מודה לך מהלב ומהנשמה שעברה כל כך הרבה שרית ויהונתן הצרחן...(תסלחי לו שהוא החריש אותך)

ההודעה לנועית כמובן שכל היום מתרוצצת בשבילי

פשוט אין כמוך נשמה טהורה!!! תודה רבה רבה את מעל ומעבר לכל אדם שאני מכירה שאלוהים יבכך אותך ואת כל המשפחה שלך על כל העשייה מאחורי הקלעים

נירה63

New member
תודה רבה לתרקדי על התרומה הנהדרת.

ותודה כמובן לצריפינה שהביאה את התרומה.

למעלה