מחפשת כתובת של קמפינג

wildcat6

New member
מחפשת כתובת של קמפינג

חברת מוטורהום שדרכה אני שוכרת החליטה לשלוח מפות של סלובנייה וקוראטיה למרות שידעו בודאות שזה לא המסלול שלי יש כאן למישהו את הCD שהם מוכרים תחושה שלי שהם רוצים שאני אקנה מהם מפות וCD ולכן אמרו שאת היעדים שביקשתי אין להם למרות שגרמניה בלגיה הולנד וצרפת הם היעדים המבוקשים התקשנו למצוא דרך הרשת תודה מראש לעוזרים

אפשר לקנות מפות בצומת ספרים וסטימצקי

את ה-DVD אפשר לקנות בחברות שמשכירות קרוואנים בחו"ל.

travel1

New member
acsi 2008

ראשית חבל שככה את מרגישה למול הספק שלך בהשכרת הקרוואן.

חבל שלא ציינת את השם של הקמפינג או משהו יותר ממוקד

את התוכנה (CD)להשיג באתר קרוואן ואו דרך בנדנה קרוואנים

wildcat6

New member
לאור ההמלצות חושבים על מכשירי קשר

היות ואנחנו עם שני ילדים שכל אחד בטח ימשוך לכיוון אחר חשבנו על מכשירי קשר יש למישהו ידע או ניסיון בנושא

זה רעיון מצוין

פעם פרסמתי פה קישורים לחברות שמשכירות ומצד שני תמיד אפשר לקנות בארץ או בדיוטי פרי.

מכשירי קשר

אנחנו משתמשים עם מכשירי קשר ל5 ק"מ השבוע ראיתי בממסי של 6 ק"מ השאלה לאיזה צורך אנחנו נוסעים שני קראוונים אחד אחרי השני ואין לנו צורך ביותר יש גם טלפונים איתנו בהצלחה

wildcat6

New member
קראתי בזאפ התייחסיות לנושא

שהיצרן כותב שזה ל 6 קילומטר במעשי בשטח בנוי 500 מטר אנחנו צריכים אם ניפרד בפארקים כמו יורו דיסני או להנחיית נסיעה לאחור (איזה יש לכם האם הוא טוב, כמה עלה ואיפה קניתם)

מכשירי קשר

אנחנו קנינו בזמנו באינטרנט יש לנו את זה כמה שנים וזה עובד נכון שכשיש מיסוך יש בעיה צריך לגבות עם טלפון אך אם זה על הכביש נסענו במרחק של אחד אחרי השני עם הפרש לפעמים של מספר ק"מ וזה עבד יפה. וביורו נשתמש השנה בעבר השתמשנו בהפטלינג ובאירופה פארק וזה עבד בהצלחה

למעלה