מחפשת להיכנס כשותפה

spinningkitty

New member
מחפשת להיכנס כשותפה

במרכז ת"א, האיזורים הרגילים. טבעונית לא מטיפה, לא מעשנת
התחלתי ללמוד פסיכולוגיה-קולנוע באת"א. אם אתם מכירים\מחפשים אני אשמח אם תפנו אליי... תודה רבה!

אני מכירה

טבעונית נוספת שלומדת פסיכולוגיה בתל אביב
שנה ב'. וגם אני לומדת פסיכולוגיה בתל אביב שנה ב'
אולי אני אפגיש ביניכן, אני בטוחה שיהיו לה טיפים לאכילה בקפיטריות השונות באונ'. (איפה שמים חלב סויה בקפה במחיר הוגן וכיוצא בזה)

שמים סויה בקפה רק בעלים ירוקים

ולגבי המחיר, לא הייתי אומר שהוא מופקע, אבל הוא גם לא בדיוק מפוקח (-: הקפיטריה המומלצת ביותר לטבעונים היא ללא ספק משפטים.

-כולי הלם ותדהמה-

זו אותה האחת משנה שעברה? אני כנראה צריך להסתובב יותר בגילמן...

ailag

New member
היה אפשר. בלשון עבר.

בקיץ הזכיון עליה נגמר, הרסו אותה, בנו חדשה ונראה שיפתחו אותה כבר בשבוע הבא. נראה מה עמדת הבעלים החדשים בנוגע לחלב.. אבל משבוע (שבועיים?) לפני תחילת הלימודים ועד עכשיו היו במקומה עגלות של קפה, שתיה וקרואסונים, ונראה שהיה אפשר (בתוספת מחיר) לקבל חלב סויה. נדמה לי שהעגלות הן באותה בעלות כמו הקפיטריה החדשה, אז יש תקווה. בקפיטריה הקודמת של גילמן היו נקניקיות סויה ולא יצא לי לאכול

d a p h n a

New member
טוב, אני כבר לא מעודכנת....

בקפיטריות של בראון אפשר בדרך כלל לקבל חלב סויה

ailag

New member
ובמשפטים ../images/Emo27.gif

(כמו שאמרת האמת. סתם היתה לי תמונה) אגב, במשפטים אם מכינים לכם טוסט - שימו לב מה שמים שם. יש שם עובדת חדשה שצריכה להתרגל.. ביקשתי ממנה שתחפש מיכל תירס שלא מעורבב עם הטונה כי היה המון טונה שם, והיא אמרה שהיא תיקח לי תירס מהחלק שלא נפלה עליו טונה. אמרה - ושלפה את המלקחיים של הטונה (עם הרבה חתיכות קטנות עליהם שעומדות ליפול לי לטוסט) כדי לקחת את התירס. ביקשתי שתשתמש במלקחיים של העגבניה במקום, והיא שמה לי עגבניה. אמרתי לא, תשתמשי בהם כדי לתת לי תירס, והיא שוב לקחה את המלקחיים של הטונה בשביל זה. אחרי שסידרנו והבהרנו הכל הערתי שגם לזיתים נפלה קצת טונה (שם יותר קשה לראות) והיא הגיבה: מה, אז אחרי כל זה את מבקשת שאוסיף לך טונה?? (ואחרי זה ביקשתי ביצה, אז היא שמה פרוסה קטנה וכשביקשתי עוד פרוסה היא הסתכלה עליי כאילו ביקשתי מטיל זהב) (לא בטוחה אם היא מוזרה או שזה בגלל שהיא לא רגילה לצמחונות - מהמרת על השני, ניתן לה צ'אנס)

תבורכי!

תמיד אני מסיים לאכול את החומוס שלי במשפטים, ואז נאלץ ללכת עד עלים ירוקים כדי לשתות קפה. טוב לדעת שגם במשפטים יש סויה.

Applebite

New member
רק חבל שזה תנובה ולא אלפרו

אני לא כל כך אוהבת תנובה
ואכן, קפיטריית משפטים היא הקפיטריה הכי מגוונת ומצוינת לטבעונים- יש בה המון פעמים מנות עיקריות חמות עם סויה ובלי ביצים/חלב (ממולאים, מוסקה וכו'). בנוסף יש שם פסטה די נמחדה, ובד"כ ניתן לבחור בין 2 רטבים טבעוניים- עגבניות רגיל ועגבניות עם חצילים. חבל נורא שהמוקפץ הוא עם איטריות ביצים. וכמובן שאי אפשר לשכוח את החומוס
. רק שבשנה שעברה הוא עלה 16 והשנה העלו ל-18
אני מאוד סקרנית לראות מה יצא מהקפיטריה בגילמן, שעכשיו הופכת ל-"elite coffee factory" או משהו כזה...

ailag

New member
לצמחונים לעומת זאת..

גם הקטע עם הטוסט, וגם במקום שבו יש ממש ארוחות הייתי צריכה להסביר להם כמה פעמים, שוב ושוב, שאני לא אוכלת דגים. אבל חפיף, אף אחד לא היה נותן לי אוכל עם בשר/עוף/דג. אגב, יש שם עכשיו פיצה. לא נראה לי שמתערבבת שם גבינה עם כלום, נראה שהוא נורא מקפיד על זה. אז למי שצמחוני או למי שטבעוני ואוהב פיצה בלי גבינה.. הקפיטריה בגילמן נראית סטנדרטית בינתיים. אבל גם זה טוב.

ailag

New member
אוי, הכותרת

היא תגובה לקטע "הקפיטריה הכי מגוונת ומצוינת לטבעונים"
(ובצחוק, למקרה שלא הובן)

ailag

New member
את"א >>

מהמרכז של המקדונלדס / עלים ירוקים יש שתי יציאות. אם את עם הגב לעלים ירוקים, מימינך יש את היציאה לרקנאטי ומשמאלך את היציאה למשפטים. יוצאים מהיציאה למשפטים וכבר רואים (טיפהלה שמאלה) את הכניסה לקפיטריה בבניין משפטים. דברים נחמדים שם: חומוס כזה לניגוב, פסטה / רביולי, פיצה, פיתה עם פלאפל-חומוס-צ'יפס-סלט, מנות עיקריות כמו לזניה (רק שימי לב שהן לא דגים) יש גם סלט, לא ניסיתי בשנים האחרונות. בקפיטריה הצמודה יש טוסטים (ויש כלמיני קפה חם / קר, משקאות טבעיים וכאלה)

ailag

New member
העיר? זה באוניברסיטה

דיברנו על את"א.. לא חושבת שכדאי להגיע לאת"א במיוחד בשביל חלב סויה, אם את לא כבר שם. (אבל לא יודעת כמה גדולה "מצוקת הסויה" בעיר)

למעשה, יש קורס כזה במדעי הרוח

"מבוא להרגלי אכילה צמחיים וביטויים באוכלוסיית הקמפוס הרמת אביבי א' / שו"ת", המתקיים דווקא בבר-שירה 9999.

למעלה