מרק קישואים עם שמיר ונענע תנסו ,יוצא מדהים!!!
מרק קישואים ונענע (כמות ל- 4 מנות):
4 קישואים (או זוקיני), חתוכים לקוביות גסות
2 בצלים גדולים ובצל, קצוצים-גס
3 שיני שום, כתושות
שורש פטרוזליה גדול -לחתוך לקוביות קטנות.
3/4 כפית אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור
מים פושרים
2 חופני עלי- נענע קצוצים.
3/4 כוס שמיר קצוץ.
אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב מעט.
מוסיפים את הקישואים, ולערבב ביחד 7 דקות,עד שהם מתרככים.
2. מוסיפים את השום הכתוש, אגוז המוסקט, המלח והפלפל.
3. מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי הקישואים, ומבשלים עוד 10 דקות.
4. טוחנים את המרק במעבד -מזון ,
ומחזירים לסיר לבישול של 7 דקות נוספות,
או עד לקבלת מרקם קרמי חלק.
5). חמש דקות לפני ההגשה ,קוצצים דק את עלי השמיר והנענע
ומוסיפים למרק, מערבבים ומגישים.
מרק נהדר בטעם של עוד ,,,
הערה:
למרות סלידתי מנענע כתוספת למתכונים,
הפעם הנענע משתלבת נפלא במרק,
וכול מי שאכל נהנה וביקש תוספת.
תכינו גן אתם יוצא מעולה!