מחפשת ליצנ/ית רפואי

dafnaa88

New member
מחפשת ליצנ/ית רפואי

אני מעונינת לחגוג יום הולדת לבני בגן לילדים עם צרכים מיוחדים הנמצא בחיפה . רציתי לדעת כמה יכול לעלות לי ליצן רפואי? דפנה

שלום דפנה../images/Emo140.gif

ליצנים רפואיים וג'לולוגים בהחלט יכולים לסייע לאוכלוסיה עם צרכים מיוחדים ללא קשר הכרחי לימי הולדת. ליצן רפואי איננו ליצן יום הולדת וההבדל רב. כן, חלקינו יודעים לבצע טריקים וקסמים, כן לנפח בלונים, כן לעשות שמח וכיף אבל זה לא בהכרח בשביל זה אנחנו שם. תפקידנו רחב הרבה יותר מכך ובעיקרו מושתת על תקשורת באמצעות הומור. את מוזמנת לקרוא על עבודת הליצן הרפואי, ולעיין מעט במאמרי הפורום (בשורה הכחולה למעלה), ואם יעלו שאלות נוספות אנחנו כמובן כאן לעזור.
בהצלחה.

dafnaa88

New member
ליצנים רפואיים

חס וחלילה לא רציתי לפגוע בכבודם של ליצנים רפואיים . אני יודעת את עבודתכם וזוהי עבודת קודש. בני היה מאושפז בהדסה עין כרם ירושלים חודשיים רצופים ושם היו כמה ליצנים רפואים שהם בעצם היון היחידים שהעלו חיוך על פניו של בני. בכל זאת פניתי לקבל הצעה מיכם ולא מליצן פשוט מכיוון שאת היום הולדת אני מעונינת לעשות בגן שהוא לילדים עם הרבה בעיות. ופה בעצם אתם נכנסים לתמונה. בכל זאת אשמח להצעת מחיר עבור יום ההולדת של בני בגן שיקומי בחיפה תודה דפנה

דוקורל

New member
ימי הולדת

בשבוע שעבר שמעתי מליצן ותיק שכאשר שואלים אותו אם הוא עושה ימי הולדת הוא עונה - אני לא עושה ימי הולדת אבל אני עושה ביקורי בית. תשובה נהדרת בעיני. אסי

dafnaa88

New member
יום הולדת

בכל מקרה אני מבינה שאף אחד לא מעונין לתתלי הצעת מחיר אז חבל

רק לא לכעוס../images/Emo140.gif

לא כל ליצן רפואי או ג'לולוג מעוניין לעבוד במסיבת יומולדת. כאמור, זה סוג עבודה שונה. וזה לגיטימי, לא? בכל מקרה הצעות מחיר וכאלה נהוג לעשות במסרים אישיים או שיחות טלפון ולא מעל גבי הפורום. ובלי קשר, המון
ובהצלחה

dafnaa88

New member
אין שום בעיה

הנה הטלפון שלי מי שמעונין לתת לי הצעת מחיר אשמח. ודרך אגב ילדים עם צרכים מיוחדים לא ממש מבינים שזה יום הולדת זה יותר המטרה שליצן רפואי יש לו את הגישה הנכונה והעזרה לילד 052-5203088 דפנה

האמת היא..

שדווקא חיפשתי בשבילך, אבל אנחנו דרומיים, אז לא כ"כ רלוונטי. לא הגבתי עד עכשיו כי לא מצאתי. החלטתי להגיב כדי לחזק את ידייך. חיפשנו אבל לא מצאנו. ועכשיו עלה לי רעיון נוסף: אני מעבירה חוגים של בעלי חיים לחינוך מיוחד וזה עולה מאוד יפה! הילדים נהנים מאוד ומחכים לזה בכל שבוע.. גם הקשים יותר מבינהם.. מעבר לזה שזה חוויה, זה גם מלמד אותם ותורם להם. אז זהו אפיק נוסף לרעיון ליום הולדת אם לא תמצאי ליצן.. מה שכן, צריך לתת את הדעת למהי רמתם והאם זה בכלל מתאים. יום הולדת שמח =)

למעלה