מחפשת לפתוח את הראש ואשמח לעזרתכם החשובה :)

limor98

New member
מחפשת לפתוח את הראש ואשמח לעזרתכם החשובה :)

כבר כתבתי באתר שאלה, אך אני תוקפת את מצבי מנקודה קצת אחרת.

סיימתי תואר ראשון בפסיכולוגיה ותקשורת.
ניסיתי משאבי אנוש, ניסיתי חינוך והדרכה וקצת טיפול וכרגע אני עוסקת בתיאום הדרכה בחברה גדולה .

מחפשת אופציות למה לעשות עם התואר (פרט לטיפול שפחות מושך אותי ) .
כרגע אני רשומה לייעוץ ארגוני בתל אביב- תואר שני, אך בגלל מצב השוק העגום, אני מעט חוששת להוציא70000 ושנתיים לא קלות על תואר שאולי יביא אותי לאותו מקום בו אני מצויה היום.
חשבתי ללמוד לקויות למידה, אך זה תחום שדורש שעות של לשבת ולציינן, ואני אדם די דינמי והבנתי שמדובר בתחום די אפור לאחר מספר שנים.

יש למישהו רעיון על כיוון מעניין ורלוונטי? (לא חייב להיות קשור לתואר הראשון שלי , אך יכול להיות ) ? מידע על התואר והתעסוקה בייעוץ ארגוני לאחר התואר שיכולים לחזק את דעתי בתחום לטובת התואר השני הזה או נגדו?
כל תובנה או נקודת אור תשמח אותי מאוד :)
יש לציין שכבר נפגשתי עם פסיכולוגית תעסוקתית שייעצה לי דווקא לעבור לתחום המשפטים או הפרסום. עניין הזוי כשלעצמו.

תודה ובהצלחה לכולכם!

limor98

New member
כי זה תחום שאף פעם לא שקלתי- משפטים, וזה אומר

עוד תואר ראשון בתחום שפעם ראשונה אני חושבת עליו!!!

sense9

Member
מנהל
היא הציעה לך גם פרסום

וזה דווקא תחום שנשמע יותר ריאלי מבחינה מקצועית, וגם לא הכרחי לעשות בו תואר.

limor98

New member
כמה מחבריי עובדים בתחום

וזה שוק מאוד מאוד תחרותי ומכירתי, ודווקא בגלל שאין לך מקצוע ממשי- הגיל הצעיר הוא רק חסרון (בניגוד לתחום ההיי טק למשל) ואתה עלול למצוא את עצמך מפוטר תוך מספר חודשים ומאוד מאוד קשה למצוא עבודה ללא ניסיון.
אני גם מפחדת מהנישה המכירתית הזו שדורשת לדחוף ומרפקנות ולשכנע , שהן תכונות שמאוד קשות לי (ומאוד מתאימות לאחרים כמובן).

reakwind

New member
כן אבל נשמע שאלה מקצועות שנורא מדברים אלייך

ומתכתבים עם האישיות שלך.
לפחות לי מה שאת כותבת פה

למעלה