מחפשת לקנות מחבת פסים ורציתי

ענת67651

New member
מחפשת לקנות מחבת פסים ורציתי

לשאול האם אפשרי גם לצלות עליו קבב,המבורגר? יש דגם מסוים שתוכלו להמליץ?
 

danbaratz

New member
במושב גינתון

יש יבואן של כלי בישול מברזל יצוק. מחירים נמוכים והכלים מעולים חפשי בגוגל פויקה גינתון לשאלתך: כן ניתן לצלות על מחבתות גם המבורגרים קבבים ירקות ומה לא
 

uriler

New member
חשוב לציין שכלים מברזל יצוק צריכים להישמר

משומנים קלות אחרי הניקוי.
 
URILER צודק...ועוד דבר:

2 דברים שצריך לעשות בשביל לשמור על המחבת: 1. תמיד לאחר השימוש לנקות היטב -> לייבש -> למרוח שכבה דקה של שמן בישול על כל המחבת (גם חלק חיצוני). 2. פעם ב...למרוח היטב בשמן לבישול ולהכניס לתנור חם (לא זוכר לכמה זמן בדיוק) למשך 15 דקות + -. זה יוצר ציפוי איכותי וממש שומר על המחבת. כמו כן - כשמתגלים "ג'ינג'ים" - פשוט אפשר לשייף בעדינות עם נייר זכוכית ולהסירם.
 
מחבת פסים

יש כמה סוגים הבולט שבהם הוא מחבתות היציקה מברזל זול יחסי ומצריך טיפול שוטף כמו שכבר כתבו לך אבל נותן עבודה יש כל מני מחבתות סטייק מאלומניום או פלדה עם ציפוי ברמות שונות של מחיר כמו למשל מחבת של חברת ביאלטי שהוא מחבת גריל מהיקרים שאני מכיר אבל מעולה דברי איתי
 

avi5199

New member
נזכרתי משהו טעים מהיר: סטייק צרפתי במחבת רגיל

חומרים: סטייקים אפשר גם קוטלטים או ספריבס וכ"ד קצת חמאה קצת יין אדום או לבן ( מה שאוהבים יותר) חופן בצל ירוק קצוץ פלפל מלח במחבת רגיל ממיסים קצת חמאה ומטגנים את הסטייק כמה שניות מכל צד. מוציאים את הבשר מהמחבת. שמים קצת מלח פלפל על הבשר. ומכניסים בצל ירוק נותנים טיגון קצר ומוסיפים את היין , כהרוטב רותח מחזירים את הבשר , הופכים כמה פעמים שהבשר יתחמם ברוטב וזהו.
 
למעלה