מחפשת לקנות סוג מסייים של עופות

מחפשת לקנות סוג מסייים של עופות

תרנגולות בשם ROHD ISLAND RED או בעברית רוד אילנד רד. אלה תרנגולות שמקורם בארה"ב. מיועדות להטלה. לא מצאתי עדיין בארץ, ומאד מעונינת לרכוש כמה נקבות וזכר. יש למישהו מושג?

כן

שמעתי שסוג זה לא ממש נדיר בארץ חבר שלי מגדל ממנו זוג שכבר מטיל לו נראה לי אני נדהמתי מהיופי שלו הרוד איילנד ריד נוצרו מגזע שנקרא "האי בירד" - כלומר הגזע העליון שמטיל גם כן ביצים חומות גדולות ומאוד טוב לרביה גזע זה מוחזק בלולי ביצים בארץ אך בכמות קטנה כיוון שאין ביקוש גדול לביצים חומות אדומות הגזע זה גם כן בצבע חום ולפי דעתי מאוד מרשים ויפה אני אביא לך קישור לזוג שאצל חבר שלי מההאי בירד אני אישית וחבר שלי מחפשים לקנות כמות טובה מגזע זה ונראה לי שמצאנו הוא יעדכן אותי בשבוע הזה כי הוא הולך לבקר אצל איזה מגדל שמוכר גזע זה אני אעדכן אותך במה שיקרה איתי

הי מגדל, שני הקישורים לוקחים אותי לעמוד השער

של הייד פארק, אני לא יודעת לאן ללכת משם. תוכל להסביר לי? מאד רוצה לראות את התמונות.

דווקא עובד טוב

אבל בכול מקרה אם לוקחים אותך לדף ראשי של הייד פארק שמה תכתבי בחיפוש פורמים : אתר השלוים תמצאי פורום אחד שהמנהל שלו "גובי" תלחצי על השם של הפורום וזה יקח אותך למין פורוםעל שלוים ומתחת לשאשכולות עוגן ישנה הודעה "תמונות מאצלי" שמה תוכלי לראות אותם

למעלה