מחפשת לקנות DVD של אשטנגה יוגה

doritsrbr

New member
מחפשת לקנות DVD של אשטנגה יוגה

שלום, אני מעוניינת לקנות DVD של אשטנגה יוגה ולא ממש מוצאת משהו כזה. אשמח לקבל הכוונה בעניין... תודה, דורית.

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif אם את יודעת אנגלית אז זה המקום

האולטימטיבי, רק בחיפוש של המילים power yoga עולים 85 דיסקים, ויש עוד די הרבה שהמילים האלו לא נופלות בכותרת שלהם (יופיעו כאשטנגה או סתם כיוגה), את צריכה להגדיר גם רמה של אימון רצויה, משך האימון וכו' על מנת שתוכלי להתחיל לסנן

שני מורים בינלאומיים שיש להם dvd

1. דייויד סוונסון 2. ג'ון סקוט לשניהם יש אתרים בהם ניתן לקנות את הדיוידי שלהם את הדיוידי של ג'ון אני לא מכירה, על זה של דייויד סוונשון אני מאד ממליצה רק עם הסתייגות קטנה שתמיד מומלץ ללמוד גם עם מורה ולא רק לבד (הדיוידי לא יתקן אותך כשאת עושה לעצמך נזק
)

doritsrbr

New member
אל דאגה, התאמנתי במסגרת מסודרת

עם מדריכה מעולה, במשך 3 שנים בערך. עכשיו אני פשוט רוצה להתאמן בבית, כי ילדתי ואין לי מתי ללכת לסטודיו. ואני מעדיפה שיהיה לי DVD על פני לעשות את זה לגמרי לבד בסלון..

סטיוויה

New member
רעיון קצת ../images/Emo32.gif ןקצת לא...

דבר ראשון לא מומלץ לחזור לתרגל תרגול מלא "רגיל" לפני שלושה חודשים מן הלידה.אפשר בהחלט לתרגל בקטנה,מתיחות עדינות ואסנות שעוזרות למערכת הנשית לחזור לאיתנה. ואם תרצי לתרגל ולצאת מהבית לשעתיים-אפשר לשאוב חלב אם ולהשאיר.מיניקם לפני היציאה מהבית,משאירים מנה של חלב שאוב והופ-יוצאים.

doritsrbr

New member
רעיון טוב !

אכן לא חשבתי לתרגל תרגול מלא לפני שימלאו לפחות 6 שבועות ללידה. יש לי גם DVD של יוגה להריון, אולי אני אתרגל איתו לעת עתה.

למעלה