מחפשת לק אדום עם נצנצים

מחפשת לק אדום עם נצנצים

אבל ממש מנצנץ, גליטר... רק חייבת שיהיה מהארץ כי זה קצת דחוף ואין לי זמן להזמין מחו"ל... ואם אפשר שלא יהיה opi או essie כי חבל לי להוציא סכומים כאלה על לק לשימוש יחסית חד פעמי. תודה!

צונית

New member
דומה

אבל לא בדיוק אותו הדבר. רובי פאמפס יותר ג'לי ויש בו יותר עומק. אבל הוא לחלוטין מהמם ומספק.

סאלי הנסן

לסאלי הנסן יש. אני לא זוכרת בדיוק את השם, אבל אם תלכי לעמדה של סאלי הנסן ישר תראי אותו

LOLI152

New member
יש גם לביוטי קר

מספר 85.. קצת דליל וצריך כמה שכבות אבל אם זה נגיד חד פעמי (תחפושת למשל), אבל המחיר הולם את ההשקעה.

תודה על ההמלצות, מחדדת את הבקשה

התכוונתי ללק שכל המרקם שלו הוא גליטר, כמו בתמונה המצורפת, שהנצנצים גסים יותר. אני זוכרת שראיתי לקים מהסוג הזה של קולור קלאב, אבל לא זוכרת שראיתי צבע אדום... לגבי השימוש - זה לא לתחפושת אלא לתרגיל בתיאטרון שיעלה כנראה רק פעמיים, עם אופציה לפעם נוספת בעוד כמה שבועות. לכן השימוש הוא יחסית חד פעמי אבל אני זקוקה לנצנצים מאוד בולטים שיראו אותם על הבמה. חשבתי על עוד אופציה של למרוח לק נצנצים שקוף מעל ללק אדום רגיל, אבל גם בשקופים לא מצאתי משהו חזק מספיק.

רוני325

New member
חשבתי על רעיון שרציתי ליישם אותו בעצמי

אך עדיין לא עשיתי זאת: לקחת לק שקוף ולשים בתוכו נצנצים גרוסים מנייר שאפשר לקנות בחנויות יצירה ולערבב טוב לדעתי זה ייתן לך את הפתרון אבל ייתכן וההסרה של הלק תהיה מעט קשה...

lilo4

New member
אני חושבת שזה יעבוד

לפני כמה שנים טובות היה לי לק שקוף עם נצנצים קטנים שלדעתי היו בדיוק זה- נייר גרוס מחנות יצירה
והיה לי לק שקוף עם כוכבים בפנים, שהיו מורכבים גם כן מאותו חומר. זה לא ממש נייר, אלא כמו רדיד אלומיניום דק. בכל מקרה אני בטוחה שיש כזה בכל חנות יצירה הכי פשוטה, או בחנות צעצועים זולה. רק חשוב לשים לב שהנצנצים גרוסים מאוד מאוד דק ולא עשויים מנייר... אני חושבת שאפשר גם לקנות נצנצים כאלה לפי צבע- ואז לחפש אחד אדום שיתאים ללק ויראה עליו טוב.

lulilol2

New member
../images/Emo207.gifמחפשת לק דומה ל.. המשך בפנים

China Glaze - Little Drummer Boy אם לא תואם אז שיהיה משהו דומה לאיך שזה נראה בתמונה, לק כחול כהה מאוד כמעט שחור ושיהיה מטאלי. תודה מראש

צונית

New member
מתקנת אותך

אם כבר, אז ה291 של שיק. ה275 מאוד בהיר ביחס לצבע בתמונה. כלומר הכחול שלו פחות כהה ויותר זועק.

למעלה