מחפשת מאמן כושר

idanc11

New member
מחפשת מאמן כושר

בהרצליה בחדר כושר שיש לנו בבניין. חדר קטן שיש בו משקולות מזרונים הליכון ואפניים מאמן לשתי בחורות יחד במחיר סביר! תודה

oridoron77

New member
אז ככה

אנחנו לא נוהגים להמליץ על עצמנו
. את יכולה לדפדף בדפי הפורום ולהבין מהר מאוד מי הם אנשי המקצוע, ולפנות בצורה פרטית למי שמתאים לך. בכל אופן לגבי עניין המחיר: איכות=עלות. אני וכל הקולגות למקצוע שלי לוקחים 200 ש"ח ומעלה לאימון בבית\פארק וכו'... ולמעשה אני לא מכיר כמעט מאמנים שלוקחים פחות. את צריכה להבין שמאמן אישי זה הרבה מעבר למישהו שיגיד לך לבצע תרגיל זה או אחר. מאמן אישי איכותי ידע לתכנן אימון נכון מותאם מטרות, ויעבוד לרוב במקביל עם תזונאי\ת על מנת להגיע לתוצאות נכונות כמה שיותר מהר. בכל מקרה בהצלחה בחיפושים אורי

idanc11

New member
תודה על התשובה - ושאלה

האם בד"כ המחיר הוא שעתי? האם הגיוני שאימון של שעה לשתי בנות יהיה 200 ש"ח (חצי אירובי וחצי תרגילים) מתחלפות?

oridoron77

New member
הגיוני

ושוב.. אם מטרת האימון הינה "להפעיל" את המתאמנות בתרגילים, אז המחיר יכול גם להיות יותר נמוך. אם מעבר, אז 200 ש"ח ל2 בנות הוא די נמוך (דיברתי על אימון לאדם אחד בתגובה). עניין הזמן הוא קצת פחות קריטי, כיוון שלפעמים הדברים חורגים מגבולות השעה, ו"תוכן" האימון לא אמור לרדת. לכן גם אם האימון לקח רבע שעה יותר, זה לא כזה משנה. אורי

yoni4000

New member
אם תרצו,אני יכול להמליץ לכן על המאמן שלי

גם אני גר בהרצליה בבנין עם חדר כושר (באיזה בנין אתן גרות?) ויש לי מאמן שעובד איתי כבר 3 שנים ואני מאוד מבסוט ממנו אם תרצו אוכל להמליץ עליו, לעונג יהיה לי לסדר לו עבודה לי הוא לוקח 150 לאימון של שעה

DE23

New member
שלחתי לך מסר פרטי

את מוזמנת להסתכל בתיבת ההודעות שלך.

למעלה